Accreditaties

Internet marketing is de laatste jaren ontzettend belangrijk geworden. Met de wildgroei aan websites en webshops ontkom je er niet aan om een slimme strategie toe te passen. Goede internetmarketing is een vak apart. Daarom kiest u zorgvuldig een partner. Een partner die geen sprookjes vertelt. Happy Idiots is graag die partner. Bij ons kunt u vertrouwen op de kwaliteit van geleverde producten en diensten: we beschikken over een groot aantal hoogwaardige kwalificaties en certificeringen die onze kennis en kunde bevestigen.

Accreditaties van Happy Idiots

Premier Google Partner

Happy Idiots is officieel “Premium Google Partner” (voorheen: Google Certified Partner). Happy Idiots voldoet aan de strenge eisen die Google aan deze status verbindt en toont daarmee aan dat onze medewerkers over alle benodigde AdWords-vaardigheden en -expertise beschikken.

Onze bedrijfsspecialisaties: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising, Display Advertising en en Shopping Advertising.

Bing Ads Accredited Professional

Happy Idiots is naast Google gecertificeerd ook Bing gecertificeerd. Om deze accreditatie te behalen hebben onze specialisten het volledige Accredited Professional Program doorlopen, waarbij alle benodigde kennis is opgedaan over de advertentiemogelijkheden van zoekmachine Bing. Als door Microsoft erkend Bing Ads Accredited Professional helpen we u daarom ook graag om meer rendement en sales uit uw Bing Ads te halen.

Google Analytics Qualified Individuals

De specialisten van Happy Idiots zijn Google Analytics Qualified Individuals. Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen Google Analytics op effectieve wijze binnen de eigen én uw organisatie implementeren en optimaliseren.

Google AdWords Qualified Individuals

De specialisten van Happy Idiots zijn Google AdWords Qualified Individuals. Zij beschikken daarmee over alle benodigde kennis en ervaring om op een professionele wijze Google AdWords campagnes op te zetten en te beheren.

Google Video Advertising

Happy Idiots heeft meerdere specialisten in huis die gecertificeerd zijn op het gebied van Google Video Advertising. U kunt erop vertrouwen dat uw AdWords for Video- en YouTube-campagnes op professionele wijze worden opgezet en beheerd.

Google Mobile Advertising

De specialisten van Happy Idiots zijn gecertificeerd op het gebied van Google Mobile Advertising. Mobiel is hét reclame-instrument van het moment. Wij zorgen ervoor dat onzen kennis en ervaring altijd up-to-date is: u kunt uw mobile ads met een gerust hart aan ons overlaten.

Google Display Advertising

Verschillende Happy Idiots specialisten zijn Google Display ads gecertificeerd. Hiermee voldoen onze medewerkers aan de eisen om succesvolle display advertenties in te kunnen zetten via Google Display Network

Google Shopping Advertising

Happy Idiots heeft diverse online advertentieprofessionals in dienst die het Shopping advertising-examen succesvol hebben afgelegd. Zij hebben daarmee aantoonbare expertise op het gebied van advisering, beheer en optimalisatie van uw Shopping-campagnes.

HubSpot Inbound Marketing

Diverse medewerkers van Happy Idiots hebben hun Hubspot Inbound Marketing-certificering behaald. De ‘Inbound Certification’ is een uitgebreide marketingcursus van inbound marketing softwareleverancier HubSpot en het bevat de belangrijkste kernelementen uit de inbound-methodologie.

Channable

Heeft u een webshop en stuurt u uw producten naar diverse vergelijkingssites, affiliates of marktplaatsen? Dan dient u, voor optimale resultaten, voor iedere partner een aangepaste, op maat gemaakte feed aan te leveren. Channable is een feedmanagementsysteem waarmee u bepaalt welke producten naar welke kanalen worden gestuurd. Happy Idiots is officieel partner van Channable. Dankzij onze nauwe samenwerking kunnen wij het u als adverteerder een stuk gemakkelijker maken: nar wens nemen we de volledige technische optimalisatie van diverse productfeeds voor u uit handen!

We are part of Happy Horizon