zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

5 interessante branche-evenementen begin 2015

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. 5 interessante branche-evenementen begin 2015
Het jaar 2015 ligt om de hoek. Ook in het nieuwe jaar staan er weer een aantal interessante beurzen en branche evenementen klaar die een thema hebben gerelateerd aan de online marketing wereld. De online marketing branche is continu in beweging en de ene innovatie wordt gevolgd door de andere. Breng vooral een bezoekje aan één van deze beurzen of congressen. Een betere manier om in contact te komen en te leren van de professionals in het vak is er bijna niet! In dit blog worden daarom de 5 ‘must attend’ events op een rijtje gezet.

De Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen is één van de belangrijkste e-commerce vakbeurzen van de Benelux. Tijdens deze negende editie zal een overzicht aan oplossingen worden gepresenteerd om optimaal rendement te halen uit je online strategie. Er zullen meer dan 100 lezingen plaatsvinden in 5 thema-theaters en keynote zalen waarbij er een grote diversiteit aan sprekers aanwezig zullen zijn uit binnen- en buitenland. De verschillende thema’s van dit jaar zijn marketing, logistiek en klantcontact, technologie, betaaloplossingen; privacy en recht en start up village. De Webwinkel Vakdagen zullen plaatsvinden op 21 en 22 januari in de jaarbeurs in Utrecht.Lees hier meer.
De Webwinkel Vakdagen 2014. Peter van der Schaar, director en e-commercespecialist Netwinst.

De Webwinkel Vakdagen 2014. Peter van der Schaar, director en e-commercespecialist Netwinst.

M-commerce event

Als we het over e-commerce hebben is m-commerce een begrip wat daar steeds vaker bij komt kijken. De mobiele telefoon is in de huidige maatschappij een onmisbare accessoire bij het doen van online aankopen. Het kopen zelf is daarbij nog niet zozeer het hoofddoel waarvoor de smartphone wordt gebruikt, maar het oriëntatie proces en de weg naar de aankoop is zeker iets waarbij de smartphone steeds populairder wordt. Tijdens de vierde editie van het m-commerce event op 5 februari in het Rosarium in Amsterdam zal er onder andere aandacht worden besteed aan de rol van de smartphone en tablet van de consumenten en wat innovaties zoalsiBeacons en NFC betekenen voor bedrijven. Ook zal er stil worden gestaan bij de interessante vraag of de smartphone de portemonnee van de toekomst wordt. Lees hier meer.

The Social Conference

Op donderdag 12 februari vindt de achtste editie van The Social Conference plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens dit congres zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan social media strategieën voor grotere organisaties. Tijdens inhoudelijke sessies zal antwoord worden gegeven op de vraag hóe men precies in de nabije toekomst aan de slag moet gaan. Dit event is zeker interessant voor managers in communicatie, marketing en pr die op de hoogte willen blijven van strategieën en cases rondom social media in het bedrijfsleven. Lees hier meer.

E-shop expo

Onze zuiderburen houden zich ook bezig met online marketing en als belangrijkste e-commerce vakbeurs in België is de E-shop expo een evenement om in je agenda te zetten. Op 18 en 19 maart kun je je volledig laten informeren over alle aspecten van e-commerce en online marketing. Er zal ook een uitgebreid lezingenprogramma plaats vinden dat gratis toegankelijk is voor alle bezoekers. Daarnaast kun je hier ook terecht voor uiteenlopende onderwerpen zoals het opzetten van een webwinkel tot aan een effectieve inrichting van je backoffice. Vind je het ook interessant om nieuwe producten en diensten te leren kennen dan is het ook al de moeite waard om een bezoek te brengen aan de derde editie van de E-shop expo die zal plaatsvinden in de Tour en Taxis in Brussel. Lees hier meer.
De beursvloer op de E-Shop Expo 2014

De beursvloer op de E-Shop Expo 2014

Digital Marketing Live!

Woensdag 3 juni zal het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing plaatsvinden, namelijk: Digital Marketing Live! Het is alweer de vierde editie die plaats zal plaats vinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tijdens deze editie zijn er verschillende activiteiten zoals doorlopende sessies, happenings, paneldiscussies, workshops en round tables. Deze dag zal een uitstekende kans zijn om je kennis te vergroten, tactics uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Een aanrader voor iedereen in de online marketing wereld! Lees hier meer.
digital marketing live

De eerste dag van Digital Marketing Live 2014

Nu we deze evenementen allemaal op een rijtje hebben gezet is iedereen op hoogte van de aankomende must attendbeurzen en evenementen van 2015. Heb jij nog tips van evenementen die je als online marketeer volgend jaar echt niet kan missen? Laat het ons weten in een reactie onder deze blogpost!

Blog

Relevant blog posts

De affiliatemarkt is weer in beweging, beweeg jij mee?

18 mei 2018

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.