zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Adwords voor kleine MKB
In Duitsland, Engeland en Frankrijk bestaat het al, in Nederland is het nog niet gelanceerd: Google AdWords Express. Een variant van de huidige advertentiedienst van Google, maar dan AdWords voor kleine MKB. Lokaal georiënteerde ondernemers krijgen hierdoor ook de mogelijkheid om online te adverteren voor hun producten of diensten, maar dan op een simpelere manier dan het 'gewone' AdWords.

AdWords voor kleine MKB werkt simpel

De werking is op dit moment erg simpel. Doelgroep voor AdWords voor kleine MKB is de ondernemer die met een fysieke winkel lokaal georiënteerd is, maar toch online ook wel iets wil doen. Een bloemenzaak uit Apeldoorn die ook wel graag gevonden wil worden op 'bloemen bestellen apeldoorn'. De ondernemer geeft een beschrijving van hun werk en diensten, stelt een maximaal maandelijks budget in en Google doet de rest. De resultaten van Google Express worden weergegeven naast de reguliere AdWords advertenties. De ondernemer hoeft ook alleen te betalen per klik.

Is het betrouwbaar? We zullen het zien.

Het hele proces wordt automatisch beheert via standaardformules die Google zelf heeft opgesteld. Een werkwijze waar wij als Invest Online niet altijd om staan te juichen. Het beheren van Google AdWords is toch vaak ook het maken van strategische beslissingen die je niet kan automatiseren via formules. AdWords voor kleine MKB (AdWords Express) is op dit moment nog beschikbaar in Nederland. Benieuwd of bezoekers inkopen voor u rendabel kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blog

Relevant blog posts

Wat is het en hoe werkt het?

10 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.