zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Afstuderen met een glimlach bij Happy Horizon

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Afstuderen met een glimlach bij Happy Horizon

Afstuderen gaat met vallen en opstaan. Ben jij benieuwd hoe het is om binnen de Happy Horizon-groep af te studeren? Lees de blog, dan nemen we je mee in onze ervaringen!

Voorstelrondje
Om te beginnen stellen wij ons even voor: Wij zijn Maria en Esmee en studeren op het moment beiden af binnen twee verschillende bureaus van de Happy Horizon-groep. Maria versterkt het team bij Happy Cactus en Esmee dat van Happy Idiots.

Happy in het gebouw
De Happy Horizon-groep in Eindhoven heeft 2 locaties. Beide gebouwen zijn uniek van karakter. Happy Cactus bevindt zich in het futuristische gebouw genaamd de ‘Blob’ en bezet de twee bovenste verdiepingen. Naast Happy Cactus zitten ook Happy & Healthy en Happy Stories in de Blob.

Het is een gebouw met een frisse, hippe uitstraling, het inspireert en daarnaast heeft het gebouw veel ramen waar het zonnetje lekker naar binnen kan schijnen. Daar word je toch spontaan happy van. De bureaus zijn niet in hokjes gestopt, maar zitten juist in een open landschap. Naast het open landschap, bevindt zich op de bovenste verdieping het lunchgedeelte en spreekkamers voor onder andere afspraken en brainstormsessies.

Blob Eindhoven

Happy Idiots bevindt zich samen met Happy Leads en Happy Online aan de Keizersgracht. Mede daardoor wordt die locatie binnen de Happy Horizon-groep ook Keizersgracht genoemd. Het is een karakteristiek pand wat gebouwd is in 1933 onder architectuur Van Koken en werd gebruikt door drukkerij Hermes van het Eindhovens Dagblad. Inmiddels is het pand een gemeentelijk monument.

Bij binnenkomst ervaar je meteen het gevoel van nieuw gecombineerd met historie. Dit samen zorgt voor een unieke werksfeer. Het pand bestaat uit twee verdiepingen welke zijn onderverdeeld in verschillende ruimtes. De tweede verdieping heeft tevens nog een interne derde verdieping waar zich de lunchruimte en twee vergaderruimtes bevinden. Ook bij Happy Idiots wordt er gewerkt in een open landschap waarbij de verschillende specialismes bij elkaar zitten. Op deze manier wordt er efficiënt gewerkt, voelt het heel toegankelijk en is iedereen happy naar elkaar toe.

Happy in werksfeer

Binnen de Blob en Keizersgracht heerst een open en gezellige sfeer, waarin iedereen gemakkelijk met elkaar een praatje kan maken. Het is dus voor ons beiden ook niet moeilijk onszelf thuis te voelen. Je wordt als ‘nieuweling’ door de medewerkers met open armen door de ‘happy family’ ontvangen en iedereen betrekt je meteen bij het werkproces.

Tijdens de lunchpauze wordt er op beide locaties voor een heerlijke uitgebreide lunch gezorgd en ga je gezamenlijk aan tafel. Omdat beide locaties zich midden in de stad bevinden, kun je er ook voor kiezen om een frisse neus te halen en samen met je collega’s een rondje te lopen in de stad. Aan het einde van de week proosten we tijdens de vrijdagmiddagborrel op het weekend. Natuurlijk ontbreken de versnaperingen, zoals chips en borrelnootjes niet. Geen dag is voorbijgegaan, waarbij wij binnen de Blob en de Keizersgracht niet hebben gelachen.

Happy binnen het afstuderen

Als nieuweling is het de vraag bij wie je kan aankloppen voor bepaalde vragen, maar ook hierbij wordt je door iedereen goed geholpen. Naast het schrijven van onze scripties, werken we ook 1 tot 2 dagen in de week mee, zodat we een beter beeld van de organisatie krijgen. Daarnaast nemen we beiden ook deel aan de Happy Talents Academy. Een academy voor stagiaires van de verschillende Happy bureaus, waar kennis wordt gedeeld. Via deze weg kunnen we als stagiaires elkaar onderling helpen, en leren we wat de werkzaamheden van de bureaus zijn. Wij gaan ‘happy’ naar onze stage en gaan ook ‘happy’ naar huis.

Ga jij binnenkort ook afstuderen of ben jij op zoek naar een meewerkstage? Binnen de Happy Horizon-groep liggen diverse mogelijkheden, in ieder geval genoeg mogelijkheden waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Wij zijn beiden erg blij dat we mogen afstuderen binnen de Happy Horizon-groep. Het is een aanrader.  Het tovert een glimlach op je gezicht, je krijgt er een gratis familie bij, het is een echt feestje!

Blog

Relevant blog posts

Een werkdag van een Happy Idiots stagiair

25 september 2018

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.