zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De happy 5 van april
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

happy5 (1)

De Happy 5 van april

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEO, SEA, display- en affiliate marketing.

Happy 5

1. Store visits insights gain momentum

We besteedden er al eerder aandacht aan op het Happy Idiots blog: het veranderende aankoopgedrag van consumenten (online vs. offline). Deze blogpost van AdWords biedt nog meer uitleg en inzicht! 2d

2. Strategische investering RTL in programmatic

Te lezen in dit artikel Emerce: de lessen uit de online wereld over programmatic buying slaan ook over naar traditionele media! Lees over de ontwikkelingen die op termijn worden verwacht.

3. Campaign Finder bèta versie live

Happy 5 Perfomance heeft een interessante tool ontwikkeld, waarbij men kan uitzoeken welke adverteerder bij welk netwerk hoort. Middels een rechtstreekse link meld je je voortaan rechtstreeks aan voor de campagne. Lees meer in dit artikel!

4. Understanding and Applying Moz’s Spam Score Metric – Whiteboard Friday 4d

Rand Fishkin legt in deze post meer uit over de nieuwe MOZ metric waarmee men links kan beoordelen. Leer hoe je er je voordeel mee doet en lees de blogpost of bekijk de video! Online marketing bureau

5. The Beste SEO Tools – 2015 edition

Last, maar zeker niet ‘least’: een artikel van Search Engine Watch met de beste SEO tools van 2015 op een rijtje. Wij bij Happy Idiots gebruiken ze bijna allemaal!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.