zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van augustus
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen. maand-update augustus 2017  

De Happy 5 van augustus

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEASEOaffiliate marketing en display marketing.

11. Facebook lanceert nieuw videoplatform Watch

Facebook wil concurreren met videosite YouTube, en lanceert daarom het eigen videoplatform Watch. Alhoewel Watch in eerste instantie alleen getoond zal worden aan een klein aantal Amerikaanse gebruikers, wil Facebook het platform "binnenkort" verder uitrollen.

2. 'Nog ééntje dan!' Wat je als contentmarketeer van Netflix leert [3 tips]2

Netflix groeit hard. Harder dan verwacht. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 93,8 miljoen abonnees. Waarom vallen we massaal voor Netflix? Wat is het geheim? En hoe kun je daar als contentmarketeer van leren? Je leest het in deze blogpost.

33. Microsoft: Bing heeft marktaandeel van 33 procent in VS

Hoe zit dat nu precies met het marktaandeel van Bing? In de VS is inmiddels de 33 procent behaald. De zoekmachine is daar goed voor 5 miljard maandelijkse zoekopdrachten. Maar hoe zit dat in de rest van de wereld? In dit artikel een overzicht.

4. Facebook will let brands target ads to people who RSVPed to their Pages' events4

Tip voor wie het nog niet was opgevallen: dankzij de WooCommerce for Facebook plugin wordt het optimaliseren van je ads ineens een stuk gemakkelijker. Ook als techniek niet je sterkste vaardigheid is. Lees meer!

55. 101 gratis schrijftips uit een blogtraining

Goed leren schrijven is lastig: het blijft immers een creatieve vaardigheid en geen exacte wetenschap. Gelukkig zijn er genoeg algemene tips, handigheidjes en aandachtspunten die je op weg kunnen helpen bij het schrijven van een verhaal. Hier vind je ze. 101 (soort van) stuks maar liefst. Gratis en voor niets.

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.