zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van augustus
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van augustus

De Happy 5 van augustus

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. Pinterest rolt videoadvertenties uit

Na Facebook en Snapchat is nu ook Pinterest begonnen met de verkoop van videoadvertenties. Het moet de belangrijkste bron van inkomsten worden naast de zogenaamde 'Promoted Pins'. Hoe dat eruit moet komen te zien? Je leest er meer over in dit nieuwsbericht van Emerce!

2. Affiliate Marketing's Role in the World of 'Multi-Channel'2

Dat de term 'Multi-channel' een 'hot topic' is moge duidelijk zijn. De online industrie groeit bovendien in zo'n rap tempo dat het wel de moeite waard is om nog eens even stil te staan bij de verschillende soorten Multi-channel ervaringen en de (mogelijke) rol van affiliate marketing hierin. Benieuwd geworden? Je leest het in deze blogpost van PerformanceIn. 3

3. Google to Drop Mobile Friendly Label But Not The Ranking Factor

Google kondigde afgelopen maand aan te stoppen met het laten zien van het 'mobielvriendelijk-label' in de mobiele zoekresultaten. Dit betekent echter niet dat 'mobielvriendelijk' niet langer een rankingfactor is. Hoe het nu precies zit? Lees meer in dit artikel.

4. Google AdWords: optimaliseer je campagnes nu ook voor tablets 4

Google heeft onlangs aangekondigd de bodaanpassingen op apparaten aan te gaan passen. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kun je voortaan resultaten per apparaat - zoals de AdWords campagnes - verder optimaliseren. Wat zijn de opties en waar moet je precies rekening mee houden? In dit artikel, gepubliceerd door Frankwatching, lees je meer. 5

5. De Consumer Barometer (tool)

Handig! De Consumer Barometer van Google is geüpdatet. De Consumer Barometer is een online kennisbank met allerlei feiten en cijfers over het gebruik van internet in verschillende branches en landen. Een onmisbare tool die je beter helpt te begrijpen hoe mensen over de hele wereld het internet gebruiken dus!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.