zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van december
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

happy 5 decemberDe Happy 5 van december

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

Happy 5 van Happy Idiots

1. Live video's delen op Facebook. Het komt eraan

Livestreamen wordt steeds populairder. Ook Facebook wil mee met deze trend: binnenkort is het via dit social mediaplatform namelijk mogelijk om live video's te delen. Dat deze trend op het gebied van video invloed gaat hebben op marketingconcepten, mag duidelijk zijn.

2. Introducing new interactive ads to drive app installs2d

Eén op de vier geïnstalleerde mobiele apps is nog nooit gebruikt. In deze blogpost lees je hoe mobiele advertenties kunnen helpen om het downloaden én het gebruik van een app aantrekkelijker te maken!

Happy 53. Blab: de droom van elke contentmarketeer

Contentcreators opgelet! Live interviews met inspirerende gasten, vragenuurtjes en how-to's over je nieuwe product: het nieuwe social mediaplatform Blab maakt het allemaal mogelijk. Lees er snel meer over! Happy Idiots happy 5

4. Affiliate Marketing Tips from the Experts: Partnerships

Waardevolle partnerships zijn een zeer bepalende factor in de vraag of je affiliate programma slaagt of mislukt. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat netwerken de sleutel tot succes is. In deze blogpost lees je hoe je jouw relaties naar een hoger niveau tilt. Online marketing bureau

5. Is Penguin 4.0 coming in March 2016?

Begin december kondigde Google aan: "With the holidays upon us, it looks like the penguins won't march until next year." Is dit een aanwijzing? Cryptisch of niet, wij wachten de nieuwste Penguin update in ieder geval in spanning af..

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.