zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van december
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

maand-update december 2016

De Happy 5 van december

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. How and why the SEO tools industry should develop technical standards

Zou het goed zijn voor de SEO-industrie om over te gaan tot technische standaardisering van tools? En zo ja, hoe dan? In dit artikel wordt de waarde van een dergelijke standaardisering besproken, evenals de uitdagingen die dit met zich mee zal brengen.

2. E-commerce in 2017: dit zijn dé 5 logistieke trends2

Hoe worden pakketjes in 2017 bezorgd? Wat gaat er veranderen ten opzichte van 2016? Immers zal online verkoop ook komend jaar weer gaan toenemen. Dit artikel zet daarom de logistieke ontwikkelingen in e-commerce op een rij: er zal weer volop verandering zijn! 3

3. UTM-tagging: dé 15 spelregels die je op weg helpen

In dit tweede deel 2 van een artikelserie over UTM-tagging worden de spelregels voor goede UTM-tagging besproken. Zo zet jij gemakkelijk een goede én houdbare taggingstrategie op.

4. Contentmigratie tot een succes brengen? 5 lessen uit de praktijk 4

Ga je met je bedrijf (bijvoorbeeld) over op een nieuwe website? Dan kan de contentmigratie een hele klus zijn. Om zo'n migratie te laten slagen, is het belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. Aan de hand van praktische cases zet dit artikel 5 belangrijke lessen op een rijtje. 5

5. How to Get the Best from Content Affiliates in 2017

De naam zegt eigenlijk alles: dit blogartikel blikt terug op de grootste trends en verschuivingen van afgelopen jaar én kijkt alvast vooruit naar 2017. Het onderwerp? Juist, content affiliates!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.