zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van februari
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

Untitled-1De Happy 5 van februari

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

Happy 5 van Happy Idiots

1. Google AdWords: welkom top 4, vaarwel advertenties aan rechterkant

Groot nieuws! Het zal je niet ontgaan zijn: Google toont niet langer advertenties in de rechterkolom, maar toont in plaats daarvan voor competitieve zoekwoorden niet langer drie, maar vier betaalde advertenties. Dit betekent het einde van de zoekresultaten zoals we deze kennen! Lees meer in dit artikel van Frankwatching.

2. Facebook reactions nu wereldwijd beschikbaar 2d

Hate or love it, maar er is geen ontkomen meer aan. De hartjes, 'ha-ha's' of juist boze gezichtjes vliegen je naast de 'likes' voortaan op Facebook om de oren. Kortom: nieuwe manieren om jouw gevoel op het sociale netwerk te uiten. Nu wereldwijd beschikbaar. Lees meer op DutchCowboys!

Happy 53. Review Stars Dropping in Google Organic Search Results

Heb jij het opgemerkt? De afgelopen maand waren er sterke aanwijzingen dat review sterren uit de organische zoekresultaten van Google verdwijnen. Wat is er aan de hand? Je leest meer in dit bericht van TheSEMPost.

4. 4 manieren om hoger in Google te komen met neuromarketing

Happy Idiots happy 5Interessant! Bekijk SEO en copywriting eens vanuit een andere invalshoek. Bijvoorbeeld vanuit de neurowetenschappen! Wie weet wat voor handige inzichten je nog opdoet. Tim Zuidgeest van NewNeuromarketing geeft met deze blogpost alvast een voorzetje! Online marketing bureau

5. Affiliate marketing: wat zijn de kosten en wat levert het op? 

Wat zijn de kosten van een affiliate-programma voor de adverteerder? Op welke kosten moet je letten als je een affiliate-programma beheert? Een overzicht - altijd handig - wederom op Frankwatching!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.