zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van januari
Iedere maand op het Happy Idiots blog: de Happy 5! Een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

Blogpost jan

De Happy 5 van januari

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEO, content marketing, SEO, display en affiliate marketing.

1d

1. Technical Site Audit Checklist: 2015 edition

Geoff Kenyon schrijft op het toonaangevende Moz Blog waar je website anno 2015 op technisch gebied aan moet voldoen. Een super handige up-to-date checklist (in het Engels) die je zeker niet mag overslaan! 2d

2. Facebook ziet video groeien als onderdeel van online communicatie

Ben je bij de laatste Brain&Borrel geweest, dan weet je dat we het nog hebben vermeld. Bij deze de bevestiging: Dutch Cowboys schrijft over de toenemende videoconsumptie en wat dit voor merken gaat betekenen.

33. 3 Underused Insights From AdWords’ Dimensions Tab

Maak jij al gebruik van de AdWords’ Dimensions Tab? Nee? Je bent niet de enige. Veel mensen zien over het hoofd hoeveel interessante data je hier vandaan kunt halen. Jason Tabeling legt je in deze blogpost (engels) precies uit waar je wat kunt vinden.

4. 7 voorspellingen voor contentmarketing 4d

Meer strategie, minder bonnefooi. Bob Oord schrijft op Frankwatching over hoe de contentmarketing ‘jongvolwassen’  wordt.  Belangrijk en interessant om je hier als marketeer eens verder in te verdiepen! Naamloos

5. PAN verscherpt regels voor verzenders van e-mailberichten 

PAN (branchevereniging van affiliate netwerken in Nederland) heeft een gedragscode voor e-mailpublishers gelanceerd. Alle PAN-leden worden geacht zich te houden aan deze Gedragscode – die volgens de verwachtingen een grote impact gaat hebben!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.