zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van januari
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

maand-updateDe Happy 5 van januari

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

Happy 5 van Happy Idiots

1. De onlinemarketing-blogosphere van 2015: de beste artikelen, bloggers en blogs!

Wij van Happy Idiots houden van lijstjes! In dit lijstje dus een lijstje over de meest populaire marketingartikelen, -blogs en -auteurs van 2015! Enn.. raad eens wie er ook tot de top blogs van vorig jaar behoort? Trots!

2. Facebookmarketing: 5 inzichten die je uit de nieuwe Audience Overlap-tool kunt halen 2d

Heb jij de nieuwe feature 'Audience Overlap' al ontdekt? Hiermee kun je segmenten tegen elkaar afzetten en de overlap ertussen ontdekken. Thomas van der Biezen testte een en ander en noteerde zijn inzichten in dit artikel!

Happy 53. Google's new Brand Bidding Algorithm

In het tweede weekend van 2016 vond er weer een update van het algortime van Google plaats. Wie werden er geraakt? Wat is er gebeurd? Dit artikel blikt terug op de feiten en geeft meer inzicht in de update! Happy Idiots happy 5

4. Infographic: The Justification for Toning Down Offers and Promotions

Aanbiedingen en acties: verleid je daarmee echt tot een aankoop? Of kan het juist ook een negatief effect hebben? Deze infographic (samenvatting van een uitgebreid rapport) geeft antwoorden! Online marketing bureau

5. How to Develop an Effective Link Building Strategy 

Ontzettend belangrijk: een goede basis voor je linkbuildingstrategie. Outreach is key, maar met slechts één (vaak ongepersonaliseerd) bericht houd je je contacten niet warm. Hoe het dan wel moet? Dat lees je in dit artikel!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.