zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van januari
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

happy 5 januari 2017

De Happy 5 van januari

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. De top-3 trends in programmatic advertising voor 2017

Programmatic advertising is populair. En dat zal het in 2017 alleen maar meer worden. Wat kunnen we verwachten en hoe profiteer je als adverteerder van de laatste ontwikkelingen op het gebied van programmatic? In dit artikel lees je er meer over.

2. Google Analytics: zo ga je van data naar actiegerichte informatie2

Maak jij gebruik van Google Analytics? Handig hè? Tenminste, wel wanneer je weet hoe je (conversie)data vertaalt naar concrete informatie. In dit artikel worden de kernproblemen (én oplossingen) van de Google Analytics-gebruiker op een rijtje gezet.  3

3. Google: Crawl Rate & Crawl Demand = Crawl Budget

Een aantal weken geleden kondigde Google aan dat het crawl budget niet is wat we denken dat het is. Hoe Google het crawl budget dan wel definieert? Dat lees je hier.

4. Mind the store: Using AdWords to drive offline sales 4

Binnenkort is het mogelijk om fysieke winkelbezoeken via het Google Display Network te achterhalen. Er is dan ook al heel wat vooruitgang geboekt als het gaat om het meten van online-offline gedrag in AdWords. Maar hoe maak je slim gebruik van deze informatie? 5

5. Hoe ons brein verschillende soorten content verwerkt [infographic]

Het opzetten van een contentmarketingstrategie is niet zo makkelijk als het lijkt. Er is een hoop content om te delen, maar op welke manier verpak je de boodschap? Lees er meer over in dit artikel en bekijk de handige infographic.

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.