zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van juli
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

happy 5

De Happy 5 van juli

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEO, SEA en affiliate marketing.

Happy 5 van Happy Idiots

1. The Meta Referrer Tag: An Advancement for SEO and the Internet

Ga je je website ombouwen van http:// naar https//? Dan vervalt de referral data! In deze blogpost wordt de oplossing uitgelegd: dankzij de implementatie van de 'Meta Referrer Tag' kun je data toch blijven tracken! Internet marketing bureau

2. User's Perception of Product Ratings (New Qualitative & Quantitative Findings)

Hoe beoordelen bezoekers product ratings? En wat is belangrijker: de gemiddelde score van de beoordelingen of het aantal reviews in totaal? Deze blogpost geeft het antwoord!

3. Don't Overlook the Power of Affiliates to Attract New Customers

Happy 5 Een betoog van Aaron Timson: deze blogpost herinnert ons eraan dat we niet mogen vergeten welke belangrijke rol affiliate marketing speelt in het aantrekken van nieuwe klanten. Een artikel dat zeker de moeite waard is om te lezen!

4. Enkele maanden verder: was 'Mobilegeddon' de ophef waard? Happy Idiots happy 5

Jazeker, een blogpost van onszelf, over het waarom van deze Google Update en de daadwerkelijke gevolgen van 'Mobilegeddon'. Een aanrader voor iedere SEO-specialist (en iedere andere geïnteresseerde!). Online marketing bureau

5. Winning the shopping micro-moments

Met de ontwikkeling van een heuse 'koop-knop' in de Shopping resultaten dringt Google steeds dieper in het aankoop-proces door. Je leest er alles over in deze blogpost van Google - Inside AdWords zelf!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.