zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van juli
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van juli

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEASEOaffiliate marketing en display marketing.

11. 5 essential aspects of technical seo you cannot neglect

Je wilt natuurlijk dat je website zo goed mogelijk gecrawld, gevonden en geïndexeerd wordt. Dan zijn er 5 SEO strategieën die in het bijzonder je aandacht zouden moeten krijgen. Je leest er alles over op Search Engine Watch.

2. XITE lanceert Nederlands eerste programmatic advertising campagne op televisie2

Muziekvideo brand XITE biedt adverteerders vanaf deze maand de mogelijkheid om online advertentiecampagnes op televisie in te kopen. Hiermee doorbreekt XITE als eerste de traditionele vorm van adverteren op televisie!

33. Eight insider tips for exceptional price extensions

Extensions zijn super belangrijk. Price extensions vormen daarop geen uitzondering: ze maken je ad aantrekkelijker en zorgen voor meer kwalitatieve kliks. Hier lees je hoe je ze het beste inzet.

4. Facebook for WooCommerce: Pixel and Dynamic Ads Integration4

Tip voor wie het nog niet was opgevallen: dankzij de WooCommerce for Facebook plugin wordt het optimaliseren van je ads ineens een stuk gemakkelijker. Ook als techniek niet je sterkste vaardigheid is. Lees meer!

55. Extra: de Marketingfacts Special over contentmarketing

Oké, ook deze is niet van afgelopen maand, maar sommige informatie willen we je gewoonweg niet onthouden. Deze special van Marketingfacts is er zo eentje. Boordevol inspiratie en tips voor een van de meest besproken onderwerpen in marketingland: contentmarketing!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.