zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van juni
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

happy 5De Happy 5 van juni

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEO, SEA, content- en affiliate marketing.

Happy 5 van Happy Idiots

1. Micromoments

Handige blogpost van Think With Google voor iedere marketeer: over de vele micro-momenten binnen een customer journey waar je als specialist op in kan spelen. Deze moet je gelezen hebben! Internet marketing bureau

2. Facebook is dood. Lang leve Facebook

Een blogpost over het Facebook Congres 2015, met een impressie van de presentaties van o.a. Corinne Keijzer, Arne Keuning en Jarno Duursma. Hier lees je alles wat er op dit moment over Facebook te melden valt!

3. Mobilegeddon: Nearly 50% of Non-Mobile Friendly URLs Dropped in Rank

Happy 5 Een tijdje geleden schreven we bij Happy Idiots over Mobilegeddon. In deze blogpost leest u over het resultaat van deze update. Wat blijkt: bijna 50% van de niet-mobiel-vriendelijke URL's is in ranking gezakt!

4. The Current State Of E-commerce Filtering Happy Idiots happy 5

Een interessante blogpost over onderzoek naar het gebruik van filters door webshops. Wat blijkt: slechts 16% van de grote e-commerce sites bieden de gebruiker een redelijk goede filtering! Online marketing bureau

5. Update van Google Shopping-feedspecificatie en Google-producttaxonomie 2015

Lees meer over de Google updates die een betere gebruikerservaring moeten bieden voor uw klanten. Ook leest u in deze blogpost welke wijzigingen u hiervoor aan moet brengen in uw huidige productgegevens.

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.