zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van maart
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

happy5 (1)De Happy 5 van maart

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEO, content marketing, SEO, display en affiliate marketing.

Happy 5

1. How Much Traffic Will You Lose From The Upcoming Mobile SEO-Pocalypse?

Google’s ‘mobile friendliness update’ wordt verwacht in april. Moet je nu haasten om je website mobile-friendly te maken? Columnist Bryson Meunier legt in deze blogpost uit hoe je de impact kunt inschatten. 2d

2. Facebook: betere resultaten met Multi-Product Ads

Recentelijk heeft Facebook de ‘Multi-Product Ads’ geïntroduceerd. In deze interessante blogpost van Sander Kwint lees je over de mogelijkheden en de eerste resultaten!

3. Call-O3nly Ads: 5 Reasons Why They Should Be Part Of Your PPC Strategy

De Call-Only Ad is één van de vele nieuwe features van Google AdWords. Toch is het de moeite waard om hier enige tijd en aandacht aan te besteden. Diane Pease geeft je in deze blogpost 5 overtuigende redenen!

4. Checklist: 15 manieren om meer views te krijgen voor je video 4d

Je maakt een prachtig stuk content – in dit geval een video. Hoe ga je er dan voor zorgen dat je deze op de juiste manier promoot? Zorg ervoor dat je video de aandacht krijgt die het verdient en gebruik deze handige checklist van Koop Brandsma in je voordeel! Online marketing bureau

5. Wetgeving omtrent Online Gambling: wat mag wel en wat mag niet?

We sluiten af met een ietwat verrassende, maar wel heel interessante blogpost over de wetgeving omtrent Online Gambling door Jan Willem van Tilburg. Om de onduidelijkheid voor eens en altijd weg te halen!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.