zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van maart
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

De Happy 5 van maart

happy5maartEen selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

Happy 5 van Happy Idiots

1. Google: The Top Three Ranking Factors Are Content, Links & RankBrain

Zou het niet nuttig zijn voor ons om te weten wat de eerste twee ranking factoren zijn die Google hanteert? Die vraag werd beantwoord door Googles Search Quality Senior Strategist: Andrey Lippattsev. Het antwoord vind je hier!

2. Five Mobile Commerce Myths Debunked 2d

Marketing via mobiel is niets nieuws. Toch is mobile shopping voor veel consumenten en retailers nog een relatief onbekend terrein. Zonde! In dit artikel lees je de meest voorkomende 'mobile commerce' mythen en misverstanden!

Happy 53. Introducing The Google Analytics 360 Suite

We zijn continu online. Voor marketeers wordt het daardoor steeds lastiger om een compleet beeld te krijgen van de customer journey. Hoe bereik je de consument op het juiste moment, met de juiste boodschap? Maak kennis met Google Analytics 360 Suite!

4. What Happened to the Affiliate Marketing 'Community'? Happy Idiots happy 5

Eén ding is zeker: de afgelopen tien jaar hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in de wereld van affiliate marketing. Wie zijn de grootste spelers en welke eisen worden er anno 2016 gesteld? Je lees het hier! Online marketing bureau

5. Hyper Local Geo Targeting. The hype... the truth!

'Middels hyperlocal geo-targeting kunnen we gebruikers een advertentie van McDonalds laten zien, terwijl ze voor KFC staan', aldus aanbieders van deze vorm van marketing. Maar klopt dit ook in de praktijk? In dit bericht werd de proef op de som genomen!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.