zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van november
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van november

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. Waarom bloggers altijd geld vragen (en wij dit niet hebben)

Laat je niet misleiden door de enigszins negatieve titel. Content in de vorm van blogposts is voor veel merken van groot belang: het kan zowel bekendheid als meer sales opleveren. Het creëren van kwalitatieve content kost tijd, en dus geld. Hoe sla je als marketingprofessional een goede brug tussen beide partijen? Je leest het in dit artikel.

2. The future of paid search buying2

De wereld van SEA ontwikkelt zich in rap tempo. Welke ontwikkelingen kunnen we verwachten? Hoe moeten we inspelen op automatisering? Kortom: wat heeft de toekomst voor zoekmachine adverteerders in petto? Een aantal voorspellingen lees je in dit artikel. 3

3. 10 Digital Experts on How to Drive Sales Through the Festive Period

December: de maand van de sint- en kerstcadeaus. Logischerwijs een belangrijke maand voor winkeliers en display marketeers. Want hoe ga je om met last-minute online marketingacties in deze drukste periode van het jaar? In dit artikel 10 experts aan het woord. Met tips en adviezen!

4. SEO without SERPs is here with Google Assistant, Home and Amazon Echo. Here's how to survive. 4

Even snel een vraag stellen aan die digitale assistent 'in je telefoon' of een ander device zoals Google Home. Super handig en vaak ook leuk. Maar wat zijn de gevolgen voor SEO specialisten wanneer steeds meer mensen gebruik gaan maken van deze slimme assistenten? Wat gebeurt er met die duurzaam opgebouwde posities in de SERPs? Goed om hier even bij stil te staan, middels dit artikel. 5

5. Visual content in 2017: niet klikken, maar kijken [6 trends]

Visuele content vraagt veel van de makers: het combineren van beeld, audio en tekst is niet zo eenvoudig te maken als het lijkt. Hoe ziet effectieve visuele content er anno 2017 uit? Lees dit artikel en je bent op de hoogte van de laatste trends!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.