zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van september
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van september

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. Penguin is now part of core algorithm

De speculaties bleken waar te zijn: de langverwachte Penguin-update van Google is een feit. Na een lange periode van ontwikkelen en testen is Penguin officieel onderdeel van het real-time algoritme. Wat dat betekent voor webmasters en SEO-specialisten? Dat lees je hier.

2. Google brings store visits to Google Display Network, debuts cross-device retargeting2

Google gaat 'all-in' op locatie. Dankzij twee nieuwe functionaliteiten kan Google met 99% zekerheid bepalen wanneer een gebruiker in of nabij een winkel is én wordt deze informatie automatisch gekoppeld, om zo display advertenties - op verschillende apparaten en platformen - aan de gebruiker te kunnen tonen. Lees hier meer. 3

3. Adverteren op LinkedIn voor bedrijven - up and running in 6 stappen

Overweeg je om een LinkedIn-advertisingcampagne op te zetten? Met zo'n 450 miljoen gebruikers wereldwijd is dat best de moeite waard. Volg deze 6 stappen en je hebt binnen no time een campagne online staan.

4. Influencers and Their Role in the Affiliate Marketing Mix 4

Als online marketeer moet je in staat zijn om digitale trends te spotten en moet je kunnen bepalen of je de trend omarmt of laat varen. In dit artikel speciale aandacht voor een van die trends: 'influencer marketing'. Doen affiliate marketeers er goed aan om influencers te omarmen, en zo ja, hoe doen we dat?   5

5. Storytelling: 11 must-reads voor een ijzersterk verhaal

Aan de slag met het inzetten van een krachtig verhaal als communicatiemiddel? Begin dan eerst maar een met lezen over hoe je dat doet. In dit artikel een overzicht van 11 boeken over storytelling!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.