zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

FD Gazellen 2017: Happy Leads behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Terug naar alle blogberichten
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. FD Gazellen 2017

Vandaag werden wij gebeld door het FD, het Financieele Dagblad. Happy Leads, nu Happy Idiots, is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2017. We behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hier zijn we natuurlijk super trots op! De prijs is een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wisten te behalen en uitmuntend ondernemerschap tonen. Op 9 november wordt er in het Evoluon een feestelijke prijsuitreiking gehouden waar we onze prijs in ontvangst mogen nemen.

Mathijs Visser, Algemeen Directeur Happy Leads:
‘Dit is fantastisch nieuws voor Happy Leads. Drie jaar geleden verkocht ik de meerderheid van de aandelen in mijn eigen leadgeneratiebedrijf aan de Happy Horizon groep en zijn we opnieuw gaan bouwen. Dit is opnieuw een bevestiging dat dit een hele goede keuze is geweest en dat we de juiste weg zijn ingeslagen. Een groot compliment voor ons hele team. Hard work pays off! Met veel inzet, passie en enthousiasme proberen we elke dag dingen beter te doen. Dit is beslissend geweest voor deze nominatie van de FD Gazellen Award. Uiteraard gaat mijn dank uit naar al onze klanten, die ons in de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven.

Ook de komende jaren zie ik met veel enthousiasme tegemoet. Dit jaar is ons team verder gegroeid en hebben we weer een aantal mooie nieuwe klanten aan ons klantportfolio mogen toevoegen. We hebben een erg sterk team opgebouwd met specialisten op het gebied van leadgeneratie, e-mailmarketing en social media advertising. Door dit jaar ook extra te investeren in ons label Happy Data, verwacht ik dat we structureel veel waarde kunnen blijven toevoegen bij onze klanten.’

Blog

Relevant blog posts

5 keer winst bij de Dutch Search Awards

11 december 2020

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.