zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. Google test uitgebreide sitelinks ook in Nederland
Google is momenteel nieuwe uitgebreide sitelinks aan testen. Afgelopen week waren er verschillende blogposts met screenshots, zoals op Searchengineland en Thecopywritingconsultant. Het leek erop dat deze sitelinks alleen in Amerika getest werden op grote brandnames, zoals Amazon.com. Nu kwam ik er zojuist ook een tegen in Nederland. Zie hieronder: vakantieparken.com uitgebreide sitelinks google resultaten Bij deze zoekopdracht worden 8 sitelinks getoond. In de eerder genoemde blogposts zijn er voorbeelden te vinden met 12 sitelinks. Ik ben niet aangemeld bij mijn Google account. Op dit moment is het nog maar een test van Google, maar het lijkt erop dat op deze manier 'brands' door Google steeds belangrijker gemaakt gaan worden. Helaas heb ik nog geen onderzoeken kunnen vinden over de invloed op de CTR en de gevolgen voor Google Adwords advertenties. Mocht ik ze tegenkomen, dan zal ik ze posten op mijn twitter @bramversteegh

Blog

Relevant blog posts

10 e-mailmarketing tips voor de feestdagen

17 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.