zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van april
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van april

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

maand-update april 2017

11. The One Thing You Haven't A/B Tested Yet

Conversie optimalisatie en A/B tests. Veel bedrijven zijn ermee bezig. Toch wordt er één ding nog vaak over het hoofd gezien: het belang van page speed. Dit artikel legt uit waarom ook jij de invloed van page speed hebt onderschat!

2. 10 Shocking SEO Facts You Never Knew About2

SEO kent veel geheimen voor beginnende gebruikers. Echter, ook de specialisten onder ons moeten voortdurend op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in de online marketing wereld. In dit artikel daarom een lijst met 10 SEO feiten die je waarschijnlijk nog niet kent.. 3

3. Charlotte Nijs (Nu.nl): "Iedereen kan content maken, maar impact realiseren is een vak apart"

Een interview over content marketing én context marketing met NUstudio's creative director Charlotte Nijs, want: 'Content heeft pas de juiste impact als je het in de juiste context plaatst.' Een interessante visie!  

4. YouTube's Ad Problems Finally Blow Up in Google's Face4

Gesponsorde display ads die verschijnen bij irrelevante of zelfs terroristische en haatzaaiende YouTube videos: dat wil je natuurlijk voorkomen. Het (ondoorzichtige) beleid dat Google op dit moment voert omtrent deze praktijken gaat echter helaas ook ten koste van de wél waardevolle content.  Een 'hot topic', zo blijkt ook uit dit artikel.   5

5. MediaMarkt geeft podium aan nieuwe concepten

We sluiten af met leuk lokaal nieuws: bij de vernieuwde MediaMarkt in Eindhoven krijgen start-ups, crowdfunding campagnes en kennisinstellingen de kans om hun nieuwe product of idee te tonen aan consumenten. Consumenten kunnen het product vervolgens in 'het Innovatielab' uittesten. Een leuk en interessant initiatief!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.