zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

De Happy 5 van februari

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van februari

Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van februari

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

 maand-update februari 2017

11. The psychology of search intent: Converting moments that matter

Zoekintentie. Daar draait het om voor de zoekmachine. En die zoekintentie herkennen, daar wordt Google steeds beter in. Dat komt o.a. door het herkennen van veranderingen in gebruik van keywords en de verschillende micro-momenten die Google onderscheidt: ‘to know’, ‘to go’, ‘to do’ en ‘to buy’. In dit artikel lees je meer!

2. YouTube to stop 30-second unskippable ads2

Vanaf volgend jaar zal YouTube stoppen met de reclames van 30 seconden die je niet kunt overslaan. Juichen dus voor de kijkers. In plaats daarvan zal het medium zich gaan richten op kortere (of weg te klikken) ads. 
3

3. Making Google Data Studio Free For Everyone

Maak jij al gebruik van Google Data Studio? Goed nieuws dan! Google maakt het programma volledig gratis. En dat betekent: niet langer een limiet op het aantal aan te maken rapporten. Handig!

4. Bedrijven worden uitgevers: jouw kansen als journalist of redacteur
4

Appie Today: de nieuwe social zender van Albert Heijn. Waarom begint een commerciële organisatie met een online televisiekanaal? Een artikel over de mediabedrijven van morgen en de kansen voor journalisten en redacteuren!

5

5. 7 trends in online video – En wat ze betekenen

In het vorige artikel las je over de kansen van content. In dit artikel lees je over de steeds groter wordende rol van online video binnen content! Met 7 trends. Na het lezen weet je precies waar de kansen liggen. Aan de slag!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.