zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van juli
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

De Happy 5 van juli

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. Measure the true value of calls with imported call conversions

Dankzij de komst van de 'click-to-call button' in mobiele AdWords-advertenties is het voor consumenten makkelijker dan ooit tevoren om direct in contact te komen met het betreffende bedrijf. Echter, voor online marketeers is het een hele uitdaging om de customer journey van de klant - die online begint en offline eindigt - te volgen en te meten. In deze blogpost lees je hoe je conversies uit telefoongesprekken door middel van de nieuwe optie 'oproepconversies importeren' nog makkelijker koppelt aan je AdWords-campagne!

2. The Title and URL Influence on Rankings - In - depth Study on 34k Keywords2

Het mag duidelijk zijn: iedereen die een website in zijn of haar beheer heeft wil zo hoog mogelijk scoren in de zoekresultaten van Google. Ook weten we dat het verwerken van relevante zoektermen in je webteksten hierbij onmisbaar is. Maar hoeveel invloed heeft het verwerken van zoektermen in de URL, het domein en subdomein op de ranking in de SERP? Dat lees je hier! 3

3. Webshops & livechats: ga je voor klantgegevens of klantcontact?

50% van de Nederlandse webshops met een livechat maakt gebruik van een zogenaamde 'pre-chat', waarbij de bezoeker eerst een aantal gegevens moet invullen voordat er een chatgesprek gestart kan worden en de bezoeker dus een vraag kan stellen. Waarom doen bedrijven dit en wat heeft deze 'pre-chat survey' voor invloed op het klantcontact? Je leest het in dit artikel.

4. Gericht adverteren via Facebook: alle opties (infographic) 4

Demografische profielen, interesses, gedrag en ga zo maar door: de opties om gericht te kunnen adverteren via Facebook zijn eindeloos. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Deze Infographic toont een handig overzicht! 5

5. Should Affiliate Advertisers Pay for Existing Customers?

Het komt steeds vaker voor dat adverteerders hun commissies verlagen voor bestaande klanten - soms tot wel 0% - die herhalingsaankopen doen. Waarom doen merken dit en welke frustraties levert dit op bij publishers? Voor affiliate marketeers een interessante discussie. Je leest het in dit artikel!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.