zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van juni
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

De Happy 5 van juni

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

11. AdWords Ads Coming To Google Local Pack

Het is zover. Google heeft aangekondigd dat zij advertenties gaat tonen in de 'My Business'-zoekresultaten in de SERP. Dit betekent 1 advertentie en 2 organische zoekresultaten. Helaas weer een plekje minder voor de SEO specialisten onder ons... Lees hier meer!

2. De Facebook 20%-regel is niet meer2

Vier jaar geleden voerde Facebook de 20%-regel in, wat inhield dat een advertentie-afbeelding niet meer dan 20% tekst mocht bevatten. Deze regel is per direct afgeschaft. Hoewel advertenties niet langer afgekeurd worden, moeten we niet al te vroeg juichen. Je leest er meer over in dit artikel! 3

3. Voorkom content overload: in 6 vragen naar de juiste strategie

Contentmarketing is hot. Maar hoe voorkom je als marketeer een overload en hoe zet je een succesvolle contentmarketingstrategie neer? In dit artikel lees je meer over het waarom, wie, wat, wanneer én hoe!

4. Where to Look Beyond Last-Click Rewarding 4

Binnen affiliate marketing worden publishers al jaren beloond op basis van CPS op last-click. Is deze manier van belonen achterhaald, en zo ja, wat zijn de mogelijke alternatieven? Lees hier meer! 5

5. How-to: succesvol aan de slag met A/B testen

Wie zich bezighoudt met conversie-optimalisatie, weet dat A/B testen niet iets is wat je er even bij doet. Hoe start je met succesvol A/B testen en -  net zo belangrijk - hoe zorg je voor een lange termijn succes? Je leest het in dit artikel!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.