zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van juni
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.

De Happy 5 van juni

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing. maand-update juni 2017  

11. Apple will soon block autoplay videos and data tracking in Safari

Een artikel over het blokken van ad-tracking en autoplay-video's in Safari. Google kondigde dit een paar dagen eerder dan Apple ook voor Chrome aan. De ads worden overigens niet geblokkeerd, de browsingdata (die bijvoorbeeld wordt ingezet voor retargeting) van de gebruikers wel.

2. Content is en blijft king: de kracht van detail en kansen in Instagram Stories2

We horen steeds meer over de opkomst van bijvoorbeeld video en spraak. Moeten we content maar vergeten dan? Echt niet. Zonder kun je het wel vergeten. Je moet gewoon weten waar de kansen liggen. En precies dat lees je in deze blogpost!  

33. TradeTracker lanceert Real Attribution, het eerste en enige netwerk met attributie binnen het affiliate kanaal

Affiliate netwerken en webshops zijn al geruime tijd op zoek naar het op de juiste manier belonen van publishers. Tot op heden deden bijna alle netwerken dat op basis van post click, maar nu is er Tradetracker. Tradetracker biedt de mogelijkheid om op basis van attributie te gaan vergoeden en is daarmee de eerste met een dergelijk model.

4. Playbook for Creative Advertising4

Nieuw: op deze website vind je een complete gids met allerlei strategieën voor het maken van YouTube-video's die mensen graag kijken en delen. Handig opgedeeld in diverse topics en verduidelijkt met tekst, geluid en beeld. Kortom, hier vind je alles wat je moet weten en meer.

5. 'SEO: 5The Movie' aims to trace the rise of internet marketing

Pak de popcorn maar vast, want hier vind je een film over SEO! We kijken terug: van de vroege dagen van SEO tot het nu. Vreemd? Helemaal niet. Iedereen die werkzaam is binnen deze tak van sport weet dat er genoeg verhalen te vertellen vallen. Kijken dus!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.