zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van mei
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

happy 5 mei 2016De Happy 5 van mei

Een selectie van de beste online marketing blogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEA, SEOaffiliate marketing en display marketing.

 

11. CMFF: 10 redenen waarom jij (nog) niet succesvol bent met contentmarketing

'De meeste content is crap en kan direct de prullenbak in', werd tijdens het Content Marketing Fast Forward (CMFF) event gezegd. In dit artikel lees je tien redenen waarom veel content niet succesvol is én hoe je ervoor zorgt dat je gaat vlammen met jouw content!

2. Google's New Mobile Friendly Algo Boost Now Live in Mobile Search Results2

Vorig jaar introduceerde Google haar mobielvriendelijke algoritme. Dit algoritme stelt de zoekmachine in staat om mobiele websites apart te behandelen. Na de update van afgelopen maand zien we nu duidelijk de resultaten daarvan in de rankings, waarbij mobielvriendelijke websites een boost hebben gekregen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je hier! 3

3. Move beyond last click attribution in AdWords

Consumenten zien vaak diverse advertenties voordat zij overgaan tot een aankoop. Een last-click model geeft daarom niet voldoende informatie over het gedrag van de consument. In 2014 introduceerde Google daarom de Attribution Modeling Tool in AdWords. Afgelopen maand werd deze tool uitgebreid. Wat dat betekent voor adverteerders, lees je in dit nieuwsbericht!

4. Micro-momenten vragen om andere kijk op productinformatie 4

De smartphone maakt het voor consumenten mogelijk om op ieder moment van de dag informatie op te zoeken over bepaalde producten. Deze momenten van informatiebehoefte worden ook wel micro-momenten genoemd. Hoe je hier als webwinkel op in kunt spelen, lees je hier! 5

5. Pinterest Lifts Ban on Affiliate Activity En Route to Maturity

Eindelijk is het zover! Als affiliate marketeer kun je vanaf heden weer adverteren via Pinterest. Lees hier meer!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.