zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. De Happy 5 van september
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketingartikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketingontwikkelingen.    

De Happy 5 van september

Een selectie van de beste online marketingblogposts en het belangrijkste nieuws van afgelopen maand. Met aandacht voor interessante ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEASEOaffiliate marketing en display marketing.

11. Waarom viewability geniaal is - en tegelijkertijd niets zegt

Viewability: het percentage van je vertoningen dat daadwerkelijk in beeld is geweest. Een belangrijk, veelbesproken onderwerp in de advertising-industrie. Zeker met de berichtgeving omtrent fraude en bot traffic. Hoe moeten we de cijfers nog interpreteren? In deze blogpost op Marketingfacts lees je meer !

2. Contentmarketing naar een hoger niveau: zo doe je dat [deel 3]2

Het laatste deel van een driedelige serie. In deel 1 lees je over het optimaliseren van een contentmarketingstrategie op strategisch niveau. Deel 2 zoomt in op de productie. En in dit derde deel lees je hoe je je contentdistributie optimaliseert, door in te zoomen op onderzoek, creatie en management. Handig!

33. CSEs will compete head-on with Google Shopping in EU search results

Het hoge woord is eruit: Google gaat in de Google Shopping resultaten CSE (Comparison Shopping Engines) ads weergeven. Naar aanleiding van het Antitrust Besluit van de Europese Commissie - en maar liefst $ 2,7 miljard boete - omdat Google haar eigen inhoud zou bevoordelen, voert de zoekmachinegigant deze wijziging door. In dit artikel lees je meer over de gevolgen van deze belangrijke update.

4. 10 Things that DO NOT (Directly) Affect Your Google - Rankings - Whiteboard Friday4

Verfrissend: een keer een artikel over welke factoren juist geen directe invloed hebben op je rankings. En ja, ook daar kun je veel van leren. Zeker wanneer de zaken worden uitgelegd door niemand minder dan de enige echte SEO-guru Rand Fishkin.

55.  Inside AdWords: Ring in the holidays with new Merchant Center tools 

Jazeker, 'holiday season' is alweer in aantocht: hét moment waarop je natuurlijk zo veel mogelijk uit je webshop wilt halen. Je AdWords-campagnes slim inrichten wordt - gelukkig! - dankzij de nieuwe Merchant Center tools nog eenvoudiger. Lees dit artikel en wees er ook dit jaar weer op tijd bij!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.