zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. Happy 5 van juli
Iedere maand op het Happy Idiots blog: een blogpost met daarin de 5 opvallendste, interessantste en leukste online marketing artikelen van het moment. Allemaal met een korte inleiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je up-to-date bent van alle online marketing ontwikkelingen.

De Happy 5 van juli

5 online marketing artikelen. Met deze maand onder andere conversie-optimalisatie, Facebook adverteren en content marketing.

1. Design Principles to Instantly Boost the Conversion Rate Of Your Website1d

Smriti Chawla schrijft op het blog van Visual Website Optimizer over de principes waar op goed converterende websites zijn gebouwd. Deels ken je deze principes misschien al, deels zijn er nieuwe ideeën bij. Hoe dan ook is het goed om je geheugen weer eens op te frissen.

2. Infographic toont alle mogelijkheden van adverteren op Facebook2d

Toen onze Display Marketing collega Tom Meulders deze infographic zag, was hij zo blij als een kind. De infographic laat zien hoe uitgebreid de mogelijkheden van Facebook zijn. Voor iedereen die wel eens met Facebook advertenties werkt, is deze infographic een must see.

3. An SEO driven content marketing campaign: The Complete Guide3d

Content marketeer Garrett Moon schrijft op het blog van CoSchedule over SEO en content marketing. Zijn invalshoek is niet: ‘hoe kan content bijdragen aan een succesvolle SEO campagne?’, maar juist andersom. De auteur ziet content als de basis en daarom is deze blogpost waardevol. 4. De onstuitbare (verder) opmars van mobiel – de cijfers4d Op MarketingFacts schrijft Gerrit van Leeuwen over de enorme groei die mobiel internetten doormaakt. De cijfers met betrekking tot mobile shopping worden er bijgehaald. Dat maakt deze blogpost een must read online marketing artikel voor iedereen. Inclusief plaatjes! Naamloos 5.  5 Lesser Known Google Analytics Features That Marketers Should Use Een blogpost van Joydeep Bhattacharya over Google Analytics. De 5 mogelijkheden die de auteur beschrijft variëren qua benodigde kennis. Dit artikel (op tech.co) is daarom zowel van waarde voor ervaren online marketeers als voor Google Analytics-beginners.

En hier nog een bonus vanuit de idiots zelf:

Happy Idiots’ partners

Sinds kort staan onze partners ook vermeld op de website. Lees over iedere partner wat ze doet en hoe de samenwerking met Happy Idiots is.

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.