zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Happy Carnaval 2019

Terug naar alle blogberichten
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Happy Carnaval 2019

Iedereen weet dat carnaval van zondag t/m dinsdag gevierd wordt, toch? Bij Happy Horizon begint carnaval vrijdagochtend om 9:00 uur. Nee, we drinken dan nog geen biertje, maar we komen wel al in onze te gekke carnavalsoutfit naar kantoor. Voordat we losgaan, moet er namelijk eerst nog gewerkt worden. Niels en Vincent nemen je mee om Happy Carnaval te herbeleven.

Wakker worden..

’s Ochtends wordt je wakker en je weet het meteen: het is carnaval en dus tijd om je carnavalsoutfit uit de kast te trekken. Je eet wat, poetst je tanden en voor je het weet zit je in een overvolle trein richting Eindhoven. Je merkt op dat er maar een enkeling net zo gek is om ’s morgens verkleed naar het werk te gaan. Een paar lachende gezichten kijken jouw kant op; de mensen die er nog niet zo vroeg bij zijn als jij.

Binnenkomen met een lach

Eenmaal op kantoor aangekomen schiet iedereen in de lach, want iedereen wilt natuurlijk even de tijd nemen om elkaar van top tot teen te bekijken. De ene nog creatiever verkleed dan de ander. Degene die niet verkleed zijn, voelen gelukkig de groepsdruk om toch snel even het wc-hokje op te gaan om zich te verkleden. Nadat iedereen zijn outfit heeft aangetrokken, wordt er nog even koffie gehaald om vervolgens achter het bureau plaats te nemen.

Tafelvoetbal tijdens de lunch

Om 12:15 is het pauze en dit is het moment, waarop de bedrijven op de Keizersgracht samen gaan lunchen. Deze bedrijven bestaan uit Happy Idiots, Happy Leads en Happy Online. Tijdens de lunch bespreken we onze plannen voor de avond en spelen we tafelvoetbal op hoog niveau. En ja, dit kan er af en toe heftig aan toe gaan ?. Degene die hier niet aan meedoen, praten gezellig bij of lopen een blokje om, zodat ze weer fris aan het werk kunnen om 13:00.

Tijd om te feesten!

Om 15:00 weet iedereen dat het zo ver is! We verzamelen ons en lopen naar de Blob, waar onze collega’s van Happy Cactus, Happy & Healthy en Happy Stories ons opwachten met een koelkast vol bier en wijn. Er zijn geen richtingsbordjes opgehangen, want de Brabantse (en Limburgse) carnavalsmuziek vertelt ons waar we moeten zijn. Al gauw wagen de competitieve beesten onder ons zich aan wat wedstrijdjes beerpong. Dit begìnt op hoog niveau, maar eindigt al snel op zéér laag niveau.

We gaan nog niet naar huis

Degene die er om 19:00 nog geen genoeg van hebben, vertrekken richting Stratum in Eindhoven om daar nog even door te hossen. Hoe dit er uiteindelijk uitzag, zullen we maar niet delen op het wereldwijde web. We weten dat Google een verwijderingsbeleid heeft, maar foto’s van Happies met een druppel te veel op, vallen hier helaas niet onder.

Blog

Relevant blog posts

Afstuderen met een glimlach bij Happy Horizon

30 april 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.