zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Happy Idiot + Happy Idiot = teamwork

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Happy Idiot + Happy Idiot = teamwork

Zo nu en dan stellen de stagiair(e)s van de Happy Horizon groep zichzelf voor. Nu zijn wij, dé twee ‘’Idioten’’ van Happy Idiots, aan de beurt. Wij zijn Jorg en Pascalle, twee stagiair(e)s die ook deelnemen aan de Happy Talents Academy. We zijn wel beide stagiair bij hetzelfde bedrijf, toch studeren we aan totaal verschillende studies. Zo studeert Jorg ‘Commerciële Economie’ aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, terwijl Pascalle ‘Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies’ aan Fontys in Tilburg studeert. Binnen Happy Idiots ligt onze focus ook op andere onderdelen. Zo zit Pascalle sinds kort bij Happy Idiots om Samantha – copywriter bij Happy Idiots – te ondersteunen met onder andere het animeren van video’s en het visualiseren van social content, terwijl Jorg veel meer gefocust is op de campagne- en doelgroepstrategieën. We delen beiden onze ervaringen binnen Happy Idiots met jullie. Te beginnen met Pascalle!

Van crea…

Eén van de belangrijkste aspecten van een kantoorpand is uiteraard de indeling ervan. Bij de bedrijven van de Happy Horizon groep aan de Keizersgracht is dat dan ook lekker overzichtelijk gebeurd; namelijk met Happy Idiots op de bovenste verdieping en alle andere bedrijven eronder. Leergierig als ik ben, keek ik met nieuwsgierige ogen naar die bovenste verdieping wanneer ik in de buurt kwam en vroeg ik me af of er in de wonderlijke wereld van Happy Idiots een plekje zou zijn voor een stagiaire als ik. Dat bleek gelukkig zo te zijn en inmiddels zitten mijn eerste weken als sidekick van copywriter Samantha erop. En met succes! Ik werd met open armen ontvangen en meteen aan het werk gezet tijdens brainstormsessies over onder andere social media content en klantacquisitie.

…naar SEA

Waar Pascalle ons team net versterkt heeft, zit ik al ruim 2 maanden bij Happy Idiots. Wat juist Happy Idiots zo leuk maakt is dat iedereen openstaat om je te helpen en met je samen te werken. Daarnaast houd je je bij Happy Idiots niet alleen maar bezig met taken als linkbuilding, maar met alle specialismes binnen het bedrijf. Mijn stageperiode begon hier met presentaties van alle specialismes, zoals SEASEO en opdrachten hierbij. Dit was puur om kennis te maken met alle specialismes en te kunnen bepalen met welk specialisme ik de meeste affiniteit heb. Na alle presentaties en opdrachten gehad te hebben merkte ik dat SEA mijn voorkeur had dus daar ben ik op dit moment mee bezig. Samenwerking met de andere SEA-specialisten is daarbij key, aangezien je zo meteen leert hoe de specialisten iets aanpakken en daar kun je zelf vervolgens van leren. Je hoeft het wiel namelijk niet twee keer uit te vinden, zolang je maar openstaat om te leren en fouten te maken.

Onze samenwerking

Onze wegen zijn gekruist door een onderzoek dat Jorg uitvoert met betrekking tot LinkedIn. Zijn hoofd zat vol goede ideeën, het enige wat miste was iemand die dit kon uitvoeren. Precies op dit moment kwam Pascalle bij Happy Idiots. Eén blik van haar op het gemaakte storyboard was genoeg om een geweldig filmpje te maken. Hierbij hebben onze verschillende talenten en manieren van denken ervoor gezorgd dat we elkaars zwaktes goed aanvullen. Zo komen we tot het perfecte resultaat. We waren allebei zó tevreden over deze samenwerking dat we de eerste beste kans hebben aangrepen om weer een uitdaging aan te gaan. En zo geschiedde!

Blog

Relevant blog posts

Afstuderen met een glimlach bij Happy Horizon

30 april 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.