zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Happy Leads gaat verder als Happy Idiots

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Happy Leads gaat verder als Happy Idiots

Wij vieren feest! Ons zusje Happy Leads gaat vanaf 1 januari 2021 verder als Happy Idiots. Onze Leads-collega’s maken al sinds 2014 deel uit van de Happy Horizon-groep en mogen zich vanaf januari Idiots gaan noemen. Vanaf 2021 gaan we als één divers team sterke campagnes bedenken.

Uitbreiding van onze kennis en kunde

Happy Leads staat in het teken van ‘direct en meetbaar’ resultaat en is gespecialiseerd in de performancekant van online marketing.  Met het samengaan van Happy Idiots en Happy Leads breiden wij onze kennis en kunde uit met bijna 35 extra online specialisten en vullen we ons aangeboden dienstenpakket aan met extra kennis van onder andere e-mailmarketing en leadgeneratie.

Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt om de dienstverlening en activiteiten van beide bureaus af te stemmen en gelijk te trekken. Beide kantoren behouden hun vaste standplaats in Eindhoven en Apeldoorn en er vinden geen verhuizingen plaats.

Happy Horizon

Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus en 260 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat. Results that make you smile.

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.