zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Happy Talents: hét online marketing traineeship van Eindhoven!

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Happy Talents: hét online marketing traineeship van Eindhoven!

In september 2019 is Happy Horizon het Happy Talents traineeship gestart. In dit traineeship worden ambitieuze starters opgeleid tot online marketingprofessionals. Met het traineeship wordt de brug geslagen tussen afstuderen en de eerste stappen op de arbeidsmarkt. De Happy Talents worden in het traineeship namelijk breed opgeleid en kunnen op deze manier proeven van alle disciplines binnen de online marketing. Ook worden hun persoonlijke skills verder ontwikkeld.

Welke rol vervult Happy Idiots hierin?

De eerste 2 maanden van het traineeship volgen de trainees trainingen binnen verschillende labels van Happy Horizon. Omdat de focus van het traineeship op online marketing ligt, voorziet Happy Idiots veel van de trainingen. Welke workshops geven onze specialisten aan deze online marketeers in spé?

  • YouTube advertising door Kevin. In deze training leren de trainees alles over storytelling op YouTube, de verschillende advertentiemogelijkheden en strategieën om consumenten effectief te bereiken.
  • Display advertising door Adriënne. De trainees worden in deze workshop bijgespijkerd over marketingsoftware als Adform, het creëren van banners, verschillende displayformats en advertentiestrategieën.
  • Contentmarketing door Samantha. Wat voor type content verspreid je en via welke kanalen wil je de doelgroep bereiken? In deze training leert Samantha de trainees alle ins en outs van contentmarketing.
  • Affiliate & marketplaces door Rob. In deze workshop gaan trainees aan de slag met Channable en leren zij over de werkwijze van marketplace platformen als Bol.com en Amazon.
  • Pinterest & Snapchat advertising door Adriënne. Ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van social advertising worden behandeld. De trainees zijn een van de eersten die met de interface van Pinterest werken!
  • Mediatypes & marketingplan van Heidi. Het opstellen van een mediaplan gaat verder dan het kiezen van kanalen. Welke doelgroep wil je bereiken? Wat is het budget? Hoe lang is de looptijd van de campagne en welke doelen wil je behalen met welke KPI’s? Niet alleen online marketing wordt behandeld, ook offline komt aan bod.
  • SEO copy door Jalou. Hoe schrijf je teksten die geoptimaliseerd zijn voor de lezer én de zoekmachine?

De trainees passen veel van wat zij leren meteen toe. Zo ondersteunen zij onze specialisten bij hun werkzaamheden en zij zijn betrokken bij de marketing rondom Happy Talents. Het opstellen van een strategisch marketingplan, het doen van een zoekwoordenonderzoek en adverteren via Google Ads kunnen zij bijvoorbeeld meteen zelf oppakken. Wil je meer info over het traineeship? Neem gerust contact op met Happy Talents!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.