zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Happy update vanaf de andere kant van de wereld

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Happy update vanaf de andere kant van de wereld
Zoals velen weten werken wij - SEA-specialist Ties en SEO-specialist Evelien - aan de andere kant van de wereld en wel op het paradijselijke eiland Bali. We zijn inmiddels al zo’n twee maanden hier gesetteld vandaar dat we even een update geven hoe het is om vanaf Bali voor Happy Idiots te werken.

Happy Bali life

We kunnen er kort over zijn; werken vanaf Bali voor Happy Idiots is genieten! Natuurlijk werken we nét zo hard als wanneer we op de Keizersgracht in Eindhoven zitten, maar onze dagen zien er toch wel heel anders uit. Zo staan we in de ochtend niet in de file, werken we in de buitenlucht, nemen we in de pauze een sprong in het zwembad én genieten we iedere dag opnieuw van een prachtig uitzicht. En dan hebben we het nog niet eens over de lunches…. Door dit avontuur missen we natuurlijk wel de gezellige gesprekken met collega’s en alle Happy borrels. Alhoewel het contact met collega’s en natuurlijk alle klanten gelukkig erg goed te doen is vanaf hier. We hoeven dus niemand écht te missen!

Indonesië ontdekken

Naast het harde werken gaan we ook vaak op pad. Eén van de eerste trips was naar Flores. Een eiland wat ten oosten van Bali is gelegen en onderdeel uitmaakt van de Kleine Soenda-eilanden. Er liggen honderden eilandjes omringd door prachtige turquoise wateren rondom Flores. Een prachtig gezicht als je je over het water verplaatst of een van de uitzichtpunten beklimt. Naast Flores hebben we nog Sumatra op het lijstje staan (oerang oetans spotten in het wild!) en de zonsopgang bekijken vanaf de Bromovulkaan op Java. Ook Lombok stond op ons lijstje maar gezien de recente zware aardbevingen (die we ook hier hevig hebben gevoeld!) wordt het nu afgeraden om naar het eiland af te reizen. Desondanks wilden we graag steun bieden en hebben we ervoor gekozen om te doneren aan stichting Peduli Anak. Een prachtig initiatief van een Nederlander die al jarenlang een weeshuis runt op Lombok.

Time flies

Zoals jullie wellicht al hebben gelezen op ons Happy Bali blog, hebben we al veel gezien en  gedaan de afgelopen twee maanden. De tijd vliegt en we hebben nog een kleine 4 maanden te gaan. We krijgen aankomende tijd nog veel bezoek én we willen nog veel doen dus we moeten onze planning naast het werk eens goed gaan bekijken! Hopelijk hebben we jullie niet ál te jaloers gemaakt! Lieve groet uit Bali!

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.