zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Het Invest Online Video event: boordevol inspiratie
Dagelijks kijken we een miljard uur video's op YouTube. In 2020 zal 84% van al het internetverkeer bestaan uit video. Online branding via YouTube is daarom dé manier om jouw doelgroep te bereiken. Met YouTube advertising kun je slim targeten, maar ga je alleen door met wie interesse heeft. De persoon staat centraal, niet het kanaal. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk bereik en hebt een keuze uit uiterst gerichte targetingopties. Zo kun je kosteneffectief jouw online branding inzetten. Dit én meer vertelden we 22 september op het Invest Online Video Event.  Doordat wij premium partner zijn van Google konden wij als eerste bureau van Nederland een Online Video event bij Google organiseren. Dit was een exclusief evenement voor relaties van Invest Online en videopartner WijZijnWolf, die interesse hebben in Branding door middel van slimme video marketing (YouTube). Met een opkomst van ruim 60 relaties was het een groot succes. Tijdens verschillende sessies van Google, WijZijnWolf en Invest Online hebben we ingezoomd op de talloze mogelijkheden die YouTube biedt om jouw merk onder de de relevante doelgroepen te promoten. Hoe kun je YouTube maximaal benutten en zorgen voor de beste resultaten. En wat voor video past hierbij en wat zijn de vereisten om een goede YouTube video te produceren?

Aftermovie Video Event september 2017

Foto's Invest Online Video Event

Klik op onderstaande foto om een impressie te krijgen van het Video Event. Invest online video event foto's

Wat waren de belangrijkste learnings van het video event?

  • Met Online Video heb je een enorm bereik. Jouw doelgroep zit daar!
  • Met YouTube advertising heb je hele gerichte targetingopties: leeftijd, locatie, geslacht, tijdstip, dag, frequentie, interesse, onderwerpen, websitegedrag, look-a-likers, etc.
  • De persoon en interactie / data staan centraal
  • Video advertising is kostenefficiënt. Je betaald anders dan bij TV-reclames alleen voor jouw bereik. Betaal voor een interactie óf volledige weergave van jouw advertentie.
  • Maak gebruik van je data. Word steeds relevanter.

Meer weten over Online Advertising?

De mogelijkheden om jouw merk op een slimme datagedreven manier te promoten onder relevante doelgroepen zijn énorm. Was je niet op het video event, maar heb je wel interesse om eens te praten over de mogelijkheden van Video Advertising voor jouw bedrijf neem dan contact met ons op. En/of mail ons alvast om je aan te melden voor het volgende Video Evenement. Stuur ons een mailtje!

Blog

Relevant blog posts

Wat is het en hoe werkt het?

10 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.