zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Inhaakkalender 2022: Gratis download

We hebben alle handige inhakers voor jouw merk of bedrijf op een rijtje gezet in een handig overzicht. Lees verder!

Terug naar alle blogberichten
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Inhaakkalender 2022

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat er weer een nieuw jaar vol content aankomt. Maar hoe moeilijk is het om ieder jaar weer opnieuw nieuwe content te verzinnen?! 

Gelukkig hebben wij daar een ‘Happy oplossing’ voor. Ieder jaar maken wij een ‘Happy Contentkalender’ waar de leukste, grappigste en belangrijkste dagen op staan om op in te haken. 

Denk bijvoorbeeld aan ‘Pindakaas dag’ of ‘Ruim je bureau op dag’. Of maak je liever content over de bekendste belangrijkste dagen als ‘1 april’, ‘moederdag’ of ‘Black Friday’? Geen probleem zowel officiële feestdagen als grappige lollige dagen zijn opgenomen in deze handige kalender.

Waarom is inhaken belangrijk?

Als merk of bedrijf is het belangrijk om te weten wat er bij jouw doelgroep speelt. Feestdagen, grappige dagen of belangrijke sales momenten als Black Friday en Kerst zijn ideale momenten om als merk of bedrijf op in te haken. Zo krijg je gemakkelijk de aandacht van je consument en dit bevordert bereik en sales.

Dus kan je wel wat inspiratie gebruiken voor de content van 2022? Vraag dan nu hier onze ‘Happy Contentkalender’ aan en ga aan de slag. Veel inhaak plezier! Wil je meer weten, heb je vragen of wil je graag hulp bij het maken van content neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Inhaakkalender 2022: Download 'm hier!

Download inhaakkalender 2022

Happy nog vragen?

Verzenden

Blog

Relevant blog posts

Dé Social Media Trends van 2022

15 december 2021

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.