zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn

Terug naar alle blogberichten
Inschrijven
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn

Wij vieren feest! Online marketingbureau Invest Online mogen we vanaf 6 september 2019 Happy Idiots Apeldoorn noemen. Onze Apeldoornse collega’s maakten al sinds 25 oktober 2018 deel uit van de Happy Horizon-groep, maar zijn vanaf nu officieel allemaal Idiots.

Hiermee breiden wij onze kennis en kunde uit met 40 extra online specialisten en hebben we, naast vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Berlijn, nu ook een kantoor in Apeldoorn, waarmee we over een springplank naar Midden- en Noord-Nederland beschikken. Ook ons aangeboden dienstenpakket groeit, met diensten zoals webdevelopment en -design.

Erkenning van ons werk

De beide bedrijven zijn zeker aan elkaar gewaagd. De winst van de beste PPC-campagne bij de Dutch Search Awards vorig jaar en de benoeming van beste fullservice internetbureau in de Emerce100 zijn daar mooie bewijzen van. Net als de 3 recente European Google Premier Partner Award nominaties in de categorieën Search Excellence, Shopping Excellence en Video Excellence. “Beide teams vullen elkaar heel erg mooi aan. Door deze samenvoeging kunnen we onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.”, aldus Riemer, onze managing director in Eindhoven.

Een nieuwe naam, een nieuw uiterlijk

Invest Online, dit jaar uitgeroepen als beste fullservice internetbureau in de Emerce100, maakte dus al even deel uit van de Happy Horizon-groep, maar miste nog een naam en uitstraling passend bij de groep. Achter de schermen is daarom sinds oktober vorig jaar hard gewerkt om de dienstverlening en activiteiten van beide bureaus af te stemmen en gelijk te trekken. Met deze nieuwe naam past nu ook Happy Idiots Apeldoorn in het Horizon-plaatje. Beide kantoren behouden hun vaste standplaats in Apeldoorn en Eindhoven en er vinden geen verhuizingen plaats.

Happy Horizon

Happy Idiots Apeldoorn is eind 2018 overgenomen door Happy Horizon, met als doel de omvang en capaciteit van de groep te vergroten. Het management van onze groep werkt met een groeistrategie die erop is gericht om Happy Horizon binnen drie jaar te laten uitgroeien tot één van de vijf grootste bureaugroepen in Nederland. Het samengaan van de 2 bedrijven is een goede stap op weg naar dat doel.

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.