zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Kimberly van der Meer
En nu is het toch echt mijn beurt. Een kleine voorstelronde als nieuwe stagiaire van Invest Online. Mijn naam is Kimberly van der Meer, 23 jaar en geboren en getogen Rotterdamse. Nadat ik verhuisd ben naar Burgh-Haamstede toch weer terug gegaan naar Rotterdam om te studeren. Gedurende mijn stage ‘logeer’ ik bij vriendjelief in Vorden. Op dit moment studeer ik Small Business and Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn derde jaar is aangebroken en daarom deze stage bij Invest Online. Behalve een klein stukje theorie ben ik onervaren op het gebied van online marketing en daarom ben ik hier nu als stagiaire om mezelf te kunnen ontwikkelingen en vernieuwen binnen dit vakgebied. Naast mijn studie werk ik bij een Mexicaans restaurant genaamd Popocatepetl. Ik ben dol op reizen en zal ook na mijn studie nog een groot gedeelte van de wereld willen zien! Nu zit ik nog veel met mijn gedachtes bij mijn laatste reis.. Maar eerst zal ik de komende maanden achter mijn bureautje zitten bij Invest Online en zal ik héééél veel leren en een leuke tijd tegemoet gaan!  

Blog

Relevant blog posts

Wat is het en hoe werkt het?

10 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.