zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Michiel Peters
Vandaag is het mijn beurt om me voor te stellen als ‘nieuwe’ collega. Waarom nieuw tussen aanhalingstekens? In 2014 ben ik namelijk al werkzaam geweest bij Invest Online, als stagiair. Na het afronden van mijn studie Business, ICT & Management kreeg ik de vraag vanuit Invest Online of ik weer terug wilde komen. Geen moeilijke vraag, aangezien ik met veel plezier mijn stage heb doorlopen. Dus nu ben ik sinds februari weer werkzaam, nu als fulltime online marketeer.

Wat voer ik uit?

Tijdens de week houd ik me voornamelijk bezig met Zoekmachine Optimalisatie, aangevuld met hier en daar wat Adwords en E-mailmarketing. Een brede basis, maar zo leer ik wel wat mogelijk is binnen verschillende disciplines.

En verder?

Ik zeg altijd dat ik iets meer dan 21 ben, maar intussen tik ik deze maand al de 29 aan. Iets wat niemand gelooft als ik dat vertel. Ach, ik beschouw het maar als compliment. Naast online marketing houd ik me bezig met scouting, salsa dansen en films/series/boeken. En af en toe naar een concert of festival, zoals Pinkpop dit weekend.

Blog

Relevant blog posts

Wat is het en hoe werkt het?

10 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.