zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. Online Marketing lunchsessie 31 januari
Ook in 2013 staat er weer een kennissessie op het programma. In de januari editie kijken wij naar de kansen van 2013 op het gebied van zoekmachine marketing, social media en de opkomst van mobiel internet. Wij nodigen je uit om onder het genot van een heerlijke lunch samen in een klein groepje te kijken naar de online kansen en bedreigingen van 2013. Is je website goed vindbaar en doet hij zijn werk goed? Hoe zet je social media in en wat zijn de mogelijkheden van het mobiele internetgebruik in Nederland? Zomaar wat vragen die voorbij zullen komen tijdens onze interactieve lunch sessie. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor het stellen van jouw online marketing vragen.

Online Marketing lunchsessie 31 januari

Welke onderwerpen staan op de agenda? 1. Zoekmachine optimalisatie, is jouw website vindbaar? 2. Zoekmachine adverteren, welke mogelijkheden zijn er om te adverteren? 3. Social media, welke kansen bieden de social media kanalen? 4. Mobiel internet, waar moet ik op letten?

Waarom zou je komen?

1. Ontdek waar jouw online mogelijkheden en groeikansen liggen. 2. Blijf op de hoogte van de online ontwikkelingen. 3. Je kan vragen (over je website) stellen, het is persoonlijk. 4. Geheel gratis en vrijblijvend inclusief een heerlijke lunch. 5. Slim netwerken, je zit met ongeveer vijf andere ondernemers. 6. Elk bedrijf, klein, midden en groot, is welkom.

Wanneer vind de sessie plaats?

Donderdag 31 januari 2013 zullen wij om 12u van start gaan en de lunchsessie duurt ongeveer 1,5 uur. De lunchsessie vindt plaats op onze locatie in Apeldoorn. Adres Invest Online Prins W. Alexanderlaan 320 7311 SZ Apeldoorn

Vragen over de lunchsessie?

Neem dan contact op met Jurjen van Beek: 055 - 538 04 66

Blog

Relevant blog posts

10 e-mailmarketing tips voor de feestdagen

17 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.