zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
 1. Home
 2. Blog
 3. Vacature medior/senior PHP Software Developer (vervuld)

Door grote interesse in het door ons ontwikkelde CRM systeem willen we ons development team dat aan dit project werkt verder professionaliseren. We zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Developer die uitbreidingen op het systeem kan realiseren en een leidende rol heeft in het uitwerken en neerzetten van de architectuur waar ook grote(re) bedrijven met honderden gebruikers probleemloos en veilig op kunnen werken. Bij Invest Online worden ook andere softwaresystemen ontwikkeld door ervaren ontwikkelaars. De kennis van deze developers is voor jou beschikbaar, maar je neemt uiteindelijk zelf de (technische) beslissingen. Door de huidige interesse in ons CRM systeem en de snelle groei die hiermee gepaard gaat, is het niet ondenkbaar dat het development team verder uitgebreid gaat worden.

Highlights

 • Ontwikkelaar van een CRM softwaresysteem die de hypotheekmarkt aan het veranderen is.
 • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Bepalend in architectuur van de software en manier van ontwikkelen.
 • Een goed salaris met mogelijkheid tot bonus.
 • Wij zijn Nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot)
 

Welke competenties dien je te bezitten?

Wij zoeken een oplossingsgerichte Software Developer. Jij zoekt van nature naar verbeteringen in bestaande systemen en houdt ervan om complexe problemen om te zetten in werkende oplossingen. Je communiceert goed en werkt graag in teamverband aan één groot eindproduct. Je bent analytisch, creatief en pragmatisch ingesteld. Verder:
 • Minimaal HBO niveau
 • Ervaring met PHP, OOP, MySQL, MVC
 • Pré: kennis van jQuery, ExtJS, Subversion, Git en Laravel

Welke arbeidsvoorwaarden bieden wij je?

Je wordt goed beloond voor je inzet. Naast een uitdagende baan in de snelle omgeving van een jong, maar snelgroeiend bedrijf met 40 collega’s, krijg je:
 • Een goed salaris.
 • Bonusstructuur die afhankelijk is van het commerciële succes van de software.
 • Fantastische leer- en groeimogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding.

Het CRM systeem en onze organisatie

Het CRM systeem is in eerste instantie op maat ontwikkeld voor een grote klant in de hypotheekmarkt, maar deze klant wil vanwege de grote interesse van andere bedrijven de software nu met Invest Online ook gaan vermarkten richting deze externe partijen. Het CRM systeem zorgt ervoor dat leads die online gegenereerd worden zo snel mogelijk op de juiste plek terecht komen. De hypotheekadviseur die de lead toegewezen krijgt wordt middels het CRM systeem gedwongen de lead zo snel mogelijk op te volgen en deze tot aan het afsluiten van de hypotheek bij te werken met behulp van de geautomatiseerde belfunctionaliteit, geautomatiseerde e-mails en brieven, maatwerkkoppelingen met andere interessante softwaresystemen in de hypotheekmarkt, et cetera. Het systeem is de perfecte oplossing voor hypotheekkantoren die efficiënt willen werken en die controle willen hebben op de acties van hun hypotheekadviseurs en klanten. Op ons kantoor in Apeldoorn heerst een open, gezellige, maar professionele sfeer. Kenmerken van de organisatie: persoonlijk, work hard / play hard, informeel, eerlijk en doelgericht.

Adresgegevens

Invest Online HNK Apeldoorn | Boogschuttersstraat 1 | 7324 AE Apeldoorn www.investonline.nl

Solliciteren?

Stuur een e-mail voorzien van je CV naar thomas@investonline.nl of bel naar 06-46277435 om je interesse kenbaar te maken.

Blog

Relevant blog posts

10 e-mailmarketing tips voor de feestdagen

17 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.