zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. Zomercheck: Wij beoordelen je website
Net zoals bij je auto is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Optimaliseer hem dus regelmatig. Invest Online helpt je hier graag bij tijdens onze zomercheck op donderdag 27 juni 2013. Dus wil je een gratis beoordeling van je website en wil je ook leren van andere ondernemers met een website? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor de zomercheck.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de zomercheck zullen onze specialisten je website beoordelen op de volgende vijf pijlers:
  • Usability: is de website gebruikersvriendelijk en kan de doelgroep vinden wat ze moeten vinden?
  • Conversie: levert de website voldoende conversie op? Een conversie kan een aankoop zijn, maar ook een contactaanvraag of een nieuwsbrief aanmelding
  • Zoekmachine optimalisatie: scoort je website goed in de zoekmachines op de belangrijkste zoektermen? Is je website daar goed voor ingericht?
  • Vormgeving: hoe is het design van je website? Past het bij je doelgroep en het doel van de website?
  • Techniek: werkt de website naar behoren en zitten er geen fouten in?
Tijdens deze interactieve sessie beoordelen we niet alleen je website, maar zit je gelijk met andere ondernemers aan tafel om te discussiëren over de beschreven onderwerpen. De maximale groepsgrootte is 6-8 personen.

Wanneer en waar?

De zomercheck vindt plaats op donderdag 27 juni, begint om 12:00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Wij zorgen niet alleen voor de kennis maar ook voor de lunch. Kortom tijdens een hapje en een drankje beoordelen wij jouw website. De sessie vindt plaats op ons kantoor aan de Prins Willem Alexanderlaan 320 in Apeldoorn. Heb je vragen over de zomercheck? Neem dan contact op met Peter Beekman: 055 – 538 04 60. Schijf je nu online in voor de zomercheck, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! [contact-form-7 id="8047" title="Formulier - Zomercheck"]

Blog

Relevant blog posts

10 e-mailmarketing tips voor de feestdagen

17 oktober 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.