zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Blog
  3. Shortcut Cheat Sheet (sneltoetsen)
Tijd is geld! Daarom hebben we hieronder een aantal handige sheets gemaakt met een overzicht van super handige shortcuts. Gebruik deze sneltoetsen en je kunt efficiënter werken binnen een aantal websites! Onze favoriete browser is Google Chrome. Deze browser is snel, betrouwbaar, veilig, minimalistisch, er zijn veel extensies en applicaties beschikbaar, het is compatibel op meerdere devices en ga zo maar door. Ohja, én hij is van Google. Om efficiënt te kunnen werken in deze snelle browser hebben wij een cheat sheet gemaakt. De cheat sheet (reference card) past precies op een A4 formaat in landscape (liggend). Doe je voordeel met deze sneltoetsen!
Google Chrome Cheat Sheet

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten en op te slaan!

De social cheat sheet is speciaal gemaakt voor de sociale junkies onder ons. Leer deze sneltoetsen via de onderstaande sheet uit je hoofd en hou zo meer tijd over om je leven te delen met je vrienden en kennissen!
Google Chrome Cheat Sheet

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten en op te slaan!

Deel deze sneltoetsen cheat sheet op uw website door onderstaande HTML-code te gebruiken:

<p><strong>Bron: Happy Idiots</strong></p><a href="https://admin.happyidiots.nl/blog/google-chrome-shortcut-cheat-sheet/"><img src="https://admin.happyidiots.nl/wp-content/uploads/2014/05/Google-Chrome-Shortcut-Cheat-Sheet-3.png" alt="Google Chrome Shortcut Cheat Sheet" width="540" border="0" /></a>

Blog

Relevant blog posts

Een langzame website kost je omzet!

6 maart 2018

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.