zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Wij van Happy Horizon adviseren een stage bij Happy Horizon

Terug naar alle blogberichten

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Blog
  3. Wij van Happy Horizon adviseren een stage bij Happy Horizon

Het is voor iedere student belangrijk om goede ervaringen op te doen tijdens een meewerkstage. Daarom is het in de eerste instantie van belang om een geschikt bedrijf te kiezen. Hier zijn 5 redenen voor jou om de Happy Horizon groep te overwegen als stagebedrijf:

1. Werklocaties to die for

De Horizon bedrijven in Eindhoven zijn verspreid over 2 fantastische locaties, met als pronkstuk natuurlijk de welbekende Blob. Dit knap staaltje architectuur, dat als inspiratie diende voor de driehoeken in de logo’s van de groep, is niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen een inspirerend gebouw. Helaas passen we niet allemaal in dit fraaie terrariumkantoor, maar gelukkig is er nog de Keizersgracht! Weliswaar een iets ouder pand, maar zeker net zo gezellig wanneer je er naar binnen stapt! Ben je al benieuwd naar de binnenkant?

2. Goede sfeer is het halve werk

De locatie doet natuurlijk de sfeer veel goed, maar uiteindelijk zorgen je collega’s voor de ultieme ervaring op je stage. Bij de Happy Horizon groep zit je op dat gebied in ieder geval goed! Bij welk bedrijf je ook aan de slag gaat, jouw werkplezier en talenten staat voorop! Naast gezelligheid op de werkvloer, zorgen de collega’s bij Happy Horizon ook dat er regelmatig leuke extra activiteiten worden georganiseerd tijdens en buiten werktijd. Denk dan aan een filmavondjes, festivals bezoeken met collega’s en een lelijke kersttruiendag. Happy Idiots nam recentelijk nog deel aan een pro bono dag, waarbij we ons inzetten voor het goede doel. Dit was voor het team een leerzame dag, waarbij veel organisaties Happy zijn gemaakt!

3. Happy Talentjes

Met de Happy Talents Academy komen wij, alle stagiaires van de Happy Horizon groep, bij elkaar om de kennis te delen die we tijdens onze stage hebben opgedaan. De Happy Talents Academy vindt elke laatste maandag van de maand plaats. De kick-off wordt elke keer door een ander bedrijf binnen Happy Horizon gedaan. Hierbij vertellen 2 specialisten wat het bedrijf precies doet en delen ze eventueel hun succesvolle cases met ons. Na de eerste presentatie mogen wij een voor een onze kennis met elkaar delen. Dit kan gaan over onze stagewerkzaamheden, maar ook over ons onderzoek en competenties; want we moeten natuurlijk ook iets inleveren voor school. Na de presentatie en het uurtje kennisdelen mogen we een welverdiende pauze houden. Na de pauze wordt er, door een ander bedrijf binnen Happy Horizon, weer een presentatie gegeven. Het einde van de dag nadert en we hebben al veel kennis opgedaan én gedeeld. Om het af te sluiten, vormt iedereen een duo om een blog te schrijven over kennis, onderzoek, fun óf ervaring (… en ja, dit is dus zó’n fun blog!).

4. Derde helft met het hele team

Het is vrijdag. Je hebt de hele week hard gewerkt aan je stageopdracht of voor je stagebedrijf en je bent wel toe aan een beetje ontspanning. Toch? Laat het nu nét tijd zijn voor de enige echte vrijdagmiddagborrel! Rond 16.00 uur begint bij Happy Idiots het verzoekuurtje, waarin een ruime selectie genres (het ene wat populairder dan het andere) door de boxen wordt gespeeld. Anderhalf uur later vieren we samen dat het weekend is, waarbij zo nu en dan de collega’s uit de Blob onze kant op komen om gezellig bij te kletsen.

5. Kans om te groeien

Want ja, hier doen we het natuurlijk voor! Een stage bij Happy Horizon betekent dat je jezelf goed kan ontwikkelen. Je leert van alle specialismes wat en werkt mee om jezelf te ontwikkelen. Binnen Happy Horizon krijg je de kans hetgeen dat je geleerd hebt op school in de praktijk toe te passen. Door de vele specialismes in de groep en hun bereidheid om steeds te willen én kunnen te helpen, is een stage binnen Happy Horizon de beste keuze geweest voor ons (en natuurlijk is de sfeer hier ook een belangrijke reden voor).

Ook stagelopen bij de Happy Horizon groep? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Blog

Relevant blog posts

Afstuderen met een glimlach bij Happy Horizon

30 april 2019

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.