image description

Branches

Happy Idiots bestaat uit enthousiaste specialisten met verschillende achtergronden en ervaring binnen diverse branches. Onze verschillende teams werken dan ook dagelijks voor nationale en internationale opdrachtgevers uit de fashionindustrie, de sport & welzijnsbranche, de home & livingbranche, de zakelijke dienstverlening, de financiële dienstverlening en ten slotte ook voor diverse onderwijsinstellingen. Onze specialisaties stellen ons in staat om deze klanten nog beter van dienst te zijn.

Fashion

De fashionbranche is een zeer concurrerende markt. Reden te meer om uw online marketing goed op orde te hebben. Happy Idiots zorgt voor de conversie!

Lees verder

Sport & welzijn

Gezond en verantwoord leven, dat wil de consument anno 2016. Bedrijven spelen hier op in. U ook? Om de concurrentie te overleven moet uw online marketing op orde zijn!

Lees verder

Home & living

Ook binnen de home & livingbranche vinden steeds meer consumenten de digitale weg. Is uw webshop goed vindbaar? Happy Idiots helpt u verder.

Lees verder

Business to Business

Ook in de zakelijke dienstverlening is de inzet van online marketing anno 2016 essentieel. Een Happy Idiots team met ervaren specialisten weet hoe.

Lees verder

Finance & insurance

In geen enkele andere branche oriënteren klanten zich zoveel online als in de financiële dienstverlening. Happy Idiots vertelt u waar uw kansen liggen!

Lees verder

Onderwijsinstellingen

De specialisten van Happy Idiots kunnen onderwijsinstellingen helpen om via het internet potentiële studenten te werven voor meeloopdagen en opleidingen.

Lees verder

Online recruitment

Online recruitment van Happy Idiots helpt u om de juiste kandidaten voor uw vacature te vinden!

Lees verder
We are part of Happy Horizon