image description

Internetmarketing voor de sport & welzijnbranche

Anno 2017 zijn veel consumenten bezig met een gezond en verantwoord leven. Niet gek ook wanneer we kijken naar alle ontwikkelingen in deze wereld. Ook online zet deze ‘gezond leven’ trend zich door. Zoekopdrachten naar ‘superfoods’ gaan door het dak en dagelijks worden honderdduizenden filmpjes op YouTube bekeken waarin sportoefeningen worden uitgelegd. Als bedrijf in de sport & welzijnbranche kun je online dan ook niet links laten liggen, maar wat moet je precies doen en hoe moet je dat doen? Daar kan Happy Idiots je bij helpen!

marketingstrategie in de sport & welzijnbranche

Een pakkende strategie

Anders dan bij het aankopen van een meubel of een kledingstuk draait sport & welzijn veel meer om vrije tijd. Sport & welzijn gerelateerde onderwerpen zijn hot! Dat zie je niet alleen terug in de sportschool en in de keuken, maar vooral ook online!  

Maar hoe bereik je de consument en zet je deze aan tot actie? Een goede analyse van de doelgroep is essentieel! Inventariseren welke consument waar zit (en om welke reden) geeft je inzicht in de boodschap die je deze consument moet tonen en – nog veel belangrijker – in welke verpakking die boodschap vertoond moet worden. Dit alles schrijven onze specialisten uit in een pakkende strategie, waarin we verschillende kanalen perfect op elkaar aan laten sluiten. Belangrijk, want een branche als deze heeft veel concurrentie en krijgt daarnaast te maken met relatief dure kliks. Hoe beter we de potentiële klant leren kennen, hoe beter we de vertaalslag kunnen maken naar een middelenmix met een slimme verdeling van het beschikbare budget.  

Happy Idiots en sport & welzijn

Happy Idiots gelooft niet dat sport & welzijn een hype is die weer overwaait. Wij geloven dat deze trend zich almaar verder zal doorzetten. Om deze reden heeft Happy Idiots ervoor gekozen om een speciaal team op te zetten voor de sport & welzijnbranche. Onze deelnemende experts weten als geen ander hoe ze de consument moeten bereiken én activeren! Wil je hier meer over weten? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en lees alvast een van onze succescases!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon