zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Case: Zorgzuster

Terug naar alle cases
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Klantcases
  3. Zorgzuster

Zorgzuster, onderdeel van de USG groep, is dé bemiddelaar voor zzp’ers in de zorg. Zorgzuster onderstreept de kwaliteit van zelfstandig zorgverleners in de thuiszorg. Door middel van de juiste ondersteuning maakt Zorgzuster het mogelijk dat zorgverleners volledige aandacht aan de klant kunnen geven. Dankzij deze ondersteuning met betrekking tot ondernemerschap kan de zzp’er zich dus weer richten op waar hij of zij goed in is: het verlenen van van zorg aan cliënten!

Resultaten

  • Meer dan 20.000 unieke bezoekers
  • Meer dan 25% van deze bezoekers vulde de ‘Zorgzuster-check’ in
  • Conversiepercentage van deze campagne lag op 5%
  • Honderden inschrijvingen voor een vrijblijvend intakegesprek en meer dan 100 inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst.

Profiteer van onze kennis

Alles over onze case voor Zorgzuster

De klantvraag

Steeds meer mensen gaan zelfstandig aan de slag in de zorg, maar het zelfstandig ondernemerschap blijkt vaak lastiger dan gedacht. Zorgzuster is daarom op zoek naar zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in een zzp-constructie, maar daar wel ondersteuning bij kunnen gebruiken. Aan ons de vraag om meer zorgverleners te werven die zich kunnen vinden in de gedachte van Zorgzuster, en zo de omzet – tegen aantrekkelijke kosten – te laten groeien!

De strategie

Happy Idiots deed uitgebreid onderzoek naar het online oriëntatiegedrag van de zorgverlenende zzp’er. Al snel kon worden geconcludeerd dat aanwezigheid over de volledige customer journey essentieel is om te kunnen slagen in het online werven van personeel. Happy Idiots ontwikkelde daarom een plan volgens het See-Think-Do-Care-model, waarbij verschillende kanalen op elkaar afgestemd werden.

Deze overkoepelende marketingstrategie zorgt voor de juiste synergie tussen alle online campagnes. In elk online contactmoment wordt Zorgzuster met dezelfde heldere boodschap gepresenteerd aan de juiste doelgroep!

Het resultaat

De strak geregisseerde campagne van Happy Idiots zorgde voor indrukwekkende resultaten: binnen een periode van zes maanden wisten meer dan 20.000 unieke bezoekers de weg naar de website van Zorgzuster te vinden. Meer dan 25% van deze bezoekers vulde de ‘Zorgzuster-check’ in (ruim 5500 formulieren!). Het conversiepercentage van deze campagne lag daarmee op bijna 5%. Er volgden honderden inschrijvingen voor een vrijblijvend intakegesprek en meer dan 100 inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst. Met recht een groot succes!

Vragen over deze case of een andere case?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Verbod Google Analytics wegens schending AVG

25 januari 2022

Hoe beïnvloedt dark mode mijn e-mails en hoe houd ik er rekening mee?

28 december 2021

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.