image description

Daisycon

Als adverteerder bent u altijd op zoek naar manieren om meer naamsbekendheid, leads of sales te genereren. Publishers daarentegen streven naar meer rendement uit websites en e-mailbestanden. Het affiliate netwerk Daisycon brengt deze twee partijen bij elkaar. Daisycon is actief in heel Europa maar heeft een focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het perfecte netwerk voor veel klanten van Happy Idiots!

Bij Affiliate Marketing werkt u als adverteerder samen met de beheerders van websites en e-mailbestanden (publishers). U kiest zelf wie u toelaat als publisher en wie uw promotiemateriaal mag publiceren. Met ruim 70.000 actieve websites zitten daar altijd goede partijen tussen. Dat maakt de keuze echter niet eenvoudiger. Happy Idiots heeft het specialisme in huis om een succesvolle affiliate campagne voor u uit te rollen.

Alleen betalen voor goede bezoekers

Alhoewel er bij Daisycon de mogelijkheid bestaat om te adverteren op basis van CPC, werkt het bij de meeste affiliate campagnes zo dat de publisher een commissie betaald krijgt wanneer er een transactie uit de advertentie voort komt. De adverteerder bepaalt zelf hoe hoog die commissie is. Op deze manier weet je zeker dat de publisher alle moeite zal doen om kwalitatieve advertentieruimte aan te bieden en betaalt de adverteerder enkel en alleen voor goede bezoekers. Per maand worden er meer dan 30 miljoen van die goede bezoekers doorgestuurd naar de adverteerders van Daisycon.

Maak gebruik van de expertise van Happy Idiots’ specialisten

Banners en advertenties creëren, adviseren over een effectieve beloningsstructuur, de juiste affiliates uitkiezen: Happy Idiots is uw partner als het gaat om de uitrol van uw affiliate campagne via Daisycon. Happy Idiots schakelt voor veel klanten Daisycon in, waardoor we inmiddels precies weten hoe we uw campagne moeten opzetten, beheren en optimaliseren.

Besteedt u uw affiliate campagne uit bij Happy Idiots, dan zorgen we bovendien voor een uitstekende dienstverlening en service. Ook persoonlijk contact vinden we belangrijk. Immers kent niemand uw klanten beter dan uzelf. Wij zorgen voor het stukje ‘online’ en houden u door middel van duidelijke rapportages voortdurend op de hoogte van de resultaten. Meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

We are part of Happy Horizon