image description

Conversie optimalisatie

Je ontvangt al veel gericht verkeer op je webshop of website maar je hebt het idee dat er nog geen optimaal rendement wordt gehaald uit deze bezoekers? Je wil de orderwaarde van de gemiddelde bestelling verhogen? Wanneer dit het geval is dan is het tijd om een conversie optimalisatiespecialist in te schakelen!

Tal van factoren hebben invloed op het gedrag van je potentiële klant. Bijvoorbeeld de kleur van de buttons, titels en afbeeldingen. Door veel verschillende variaties te testen bij de consument, kunnen we de opties aandragen die het beste werken. Dit noemen we conversie optimalisatie: de website zo inrichten, dat bezoekers converteren.

Fases van conversie optimalisatie

Happy Idiots hanteert verschillende fases die belangrijk zijn voor het doorlopen van het conversie optimalisatieproces. Conversie optimalisatie door Happy Idiots kan samengevat worden in onderstaand model. Een aantal sleutelwoorden die hierbij van belang zijn: datagedreven, kwalitatief – & kwantitatief onderzoek, testen en rapporteren.

134_HI_Visuals
Door Happy Idiots wordt een CRO-rapport opgeleverd. Dit bevat de knelpunten en verbeterpunten van je website die op basis van een eerste kwalitatief en kwantitatief onderzoek (data gedreven) zijn verkregen. Hierin wordt ook een planning meegenomen wanneer welke test wordt uitgevoerd.

Het eindrapport wordt door Happy Idiots opgeleverd in de vorm van een CRO-adviesrapport. Hierin vind je alle adviezen en de resultaten van de uitgevoerde testen. Je hebt daarmee een rapport in handen dat direct doorgezet kan worden naar je developmentpartij. Een rapport dat als doel heeft de conversie van de website te verhogen!

Conversie verhogen

Wil je graag de conversie van je website verhogen? De specialisten van Happy Idiots kunnen je verder adviseren. Zij weten precies hoe je meer rendement uit je bestaande bezoekers kunt krijgen.

Wil je meer weten over conversie optimalisatie van Happy Idiots en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon