image description

Conversie optimalisatie

U ontvangt al veel gericht verkeer op uw webshop of website maar u heeft het idee dat er nog geen optimaal rendement wordt gehaald uit deze bezoekers? U wilt de orderwaarde van de gemiddelde bestelling verhogen? Wanneer dit het geval is dan is het tijd om een conversie optimalisatiespecialist in te schakelen!

Tal van factoren hebben invloed op het gedrag van uw potentiële klant. Bijvoorbeeld de kleur van de buttons, titels en afbeeldingen. Door veel verschillende variaties te testen bij de consument, kunnen we de opties aandragen die het beste werken. Dit noemen we conversie optimalisatie: de website zo inrichten, dat bezoekers converteren.

Fases van conversie optimalisatie

Happy Idiots hanteert verschillende fases die belangrijk zijn voor het doorlopen van het conversie optimalisatieproces. Conversie optimalisatie door Happy Idiots kan samengevat worden in onderstaand model. Een aantal sleutelwoorden die hierbij van belang zijn: datagedreven, kwalitatief – & kwantitatief onderzoek, testen en rapporteren.

134_HI_Visuals
Door Happy Idiots wordt een CRO-rapport opgeleverd. Dit bevat de knelpunten en verbeterpunten van uw website die op basis van een eerste kwalitatief en kwantitatief onderzoek (data gedreven) zijn verkregen. Hierin wordt ook een planning meegenomen wanneer welke test wordt uitgevoerd.

Het eindrapport wordt door Happy Idiots opgeleverd in de vorm van een CRO-adviesrapport. Hierin vindt u alle adviezen en resultaten van de uitgevoerde testen. U zult dus een rapport in handen hebben dat direct doorgezet kan worden naar uw developmentpartij, met als doel de conversie van de website te verhogen.

Conversie verhogen

Wilt u graag de conversie van uw website verhogen? De specialisten van Happy Idiots kunnen u verder adviseren. Zij weten precies hoe u meer rendement uit uw bestaande bezoekers kunt krijgen.

Wilt u meer weten over conversie optimalisatie van Happy Idiots en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon